Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2018年1月「HI-METAL R」VE-1 ELINTSEEKER

真係諗唔到除了跌價外, 有乜理由會令我買
hongwohse 發表於 3-2-2018 10:11 PM
真係諗唔到除了跌價外, 有乜理由會令我買

冇錯{:3_128:}
呢隻嘢個機械人 Mode 絕對係驚嚇級數根本得低質數飛機型態, 如果唔玩變型買模型算!{:1_216:}
純白騎士姬Saber 發表於 3-2-2018 08:19 PM
我1/2f睇到over6字頭
奇就奇老妖話有5漆漆
真想知邊度?

有人想唱淡等跌入手, 同R魂一樣猛話膠到平就入.

竟有d咁既事?唱一唱可平入到??work唔work GA!  發表於 5-2-2018 10:47 PM
keroro-1972 發表於 4-2-2018 06:55 AM
呢隻嘢個機械人 Mode 絕對係驚嚇級數根本得低質數飛機型態, 如果唔玩變型買模型算! ...

上個禮拜六初返真係5字頭, 今個禮拜頭啲大舖返埋貨, 啲油旺遊擊隊見大貨都唔多咪即刻收埋/搶清晒啲5字頭囉
taken 發表於 4-2-2018 10:00 AM

唔滲線既話係膠咗少少, A記唔滲都係好膠. 呢個系列勝在相對夠抵玩. 啲人俾前面1J1A跳樓價養肥咗個胃口, 諗住乜Q都3算買入
純白騎士姬Saber 發表於 3-2-2018 08:19 PM
我1/2f睇到over6字頭
奇就奇老妖話有5漆漆
真想知邊度?

我當天身處信鵝二樓睇緊呢個post時,五月旁賣遊戲機間舖肯定有但唔係唔漆漆,係唔漆凌……

多謝你告知~e間冇睇就走咗....  發表於 4-2-2018 10:08 PM
taken 發表於 4-2-2018 10:00 AM

希望師兄所講嘅冇我份,我訂左陸發發(最後實收陸唔發),就係見唔漆凌即買多隻,display 兩個形態不知幾爽,再跌價入多隻。
西環老妖 發表於 4-2-2018 03:37 PM
希望師兄所講嘅冇我份,我訂左陸發發(最後實收陸唔發),就係見唔漆凌即買多隻,display 兩個形態不知幾 ...

I'm talking to some peoples always want big drop price then say that toys 好膠.no metal..etc

If you first day buy or pre-order this toy ,  I'm not talking to you.
taken 發表於 4-2-2018 04:42 PM
I'm talking to some peoples always want big drop price then say that toys 好膠.no metal..etc

If y ...

係,其實呢隻5字算抵了,始終都幾冷門,好多師兄都係儲開先會入,但玩具價格同玩具質素已經脫勾好耐,早輪隻robot魂rx781同g戰機又係,個人覺得如魂限應已炒上(純粹靠估)^^

唔諗咁多了照入眼睛唔用有顔色既透視膠件較為失望......:42:

順便買埋超巨人{:1_223:}
當初無買孩子寶版的決定係正確!
我猜這貨將成為Hot  item的
能單賣的舖唔多如果中有買趁早吧

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
成個禮拜唔得閒, 今日先有機會入手...

膠就預左膠D, 不過儲開都會繼續儲...
西環老妖 發表於 4-2-2018 05:38 PM
係,其實呢隻5字算抵了,始終都幾冷門,好多師兄都係儲開先會入,但玩具價格同玩具質素已經脫勾好耐,早 ...

Hi metal 系列唔係fans我唔建議入,一來定價高二來膠感大……但市場上有無咁細隻又可變型同款多?無的……所以我照入。 R魂相同情况……如果想件玩具有鉄又唔膠去玩超合金魂系列先啱。

純白騎士姬Saber 發表於 4-2-2018 10:14 PM
唔諗咁多了照入眼睛唔用有顔色既透視膠件較為失望......

順便買埋超巨人

不妨試試呢個方法?
圖片嚟自FB超時空小菜館{:1_377:}

灰常好~e個方法好掂  發表於 5-2-2018 10:44 PM