Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【玩具日記-搪膠公仔系列】#67 { Planet-x X BlobPus 機械猩猩! }

【玩具日記 搪膠公仔系列】#67

{ Planet-x X BlobPus 機械猩猩! }

" 進入  { 農曆七月 } ! 我等著你回來!!!!!! "

{玩具TV} Youtube頻道 :

{玩具TV} FACEBOOK專頁:

TOYSTV SEASON3 EP9 P3 「香港玩具人」《玩具日記》搪膠界-*膠司*Caspar-嘉士伯 {訪問連結} :

1.) 訂閱! Subscribe!
2.) 讚好! Like!
3.) 分享! Share!

YA~YA~YA~

Facebook: Caspar Wai
Instagram: caspar_wai
Youtube: Caspar Wai 嘉士伯
訪問 & 合作策劃 E-mail: casparwaiwaiwai@gmail.com

喜歡這影片的話,歡迎大家分享出去 & LIKE!
If like this Video, welcome to share my Video & LIKE !
この映画のような場合は、私のビデオ&LIKE共有するために歓迎!
如果大家想留意【玩具日記】的最新動向
歡迎大家訂閱我的Youtube頻道!

If you want to pay attention to 【Toys Diary】any news,
Welcome to subscribe to my Youtube channel!
あなたは【おもちゃ日記】任意のニュースに注意を払うようにしたい場合は、私のYouTubeチャンネルにサブスクライブへようこそ!

【玩具日記】Facebook 專頁:
【Toys Diary】Facebook Page:

《鬼忍堂》Facebook 專頁:
《Oni Ninja Hall》Facebook Page:
Caspar@玩具日記@鬼忍堂

YAYAYA
呢隻真係正,究竟佢地用咩顏料上色?其實會唔會甩色架?
newnov 發表於 23-8-2017 06:14 PM
呢隻真係正,究竟佢地用咩顏料上色?其實會唔會甩色架?

感謝你的支持~YAYAYA~如果跌落地的話,都有機會甩色,他們一般都是用<搪膠專用>的油來上色~
搪膠我只買左隻巴魯坦,都幾鍾意,睇下欣賞真係幾靚,
你介紹呢種玩具比人,就會有更多人同你搶住抽獎了,哈哈。
newnov 發表於 23-8-2017 08:26 PM
搪膠我只買左隻巴魯坦,都幾鍾意,睇下欣賞真係幾靚,
你介紹呢種玩具比人,就會有更多人同你搶住抽獎了, ...

哈哈哈~唔緊要~最重要係大家都玩得開心~YAYAYA~玩玩具就是這樣!!!!!!
Edward 收藏多定你多? 好想睇多幾隻 猩猩 同野蠻人
newnov 發表於 25-8-2017 09:26 AM
Edward 收藏多定你多? 好想睇多幾隻 猩猩 同野蠻人

各有各的收藏呢,如果計搪膠量的話,一定是我較多的呢~YAYAYA~
猩猩我都搵過,好似全世界都無曬,有咩地方有?班人會係邊度炒?
newnov 發表於 26-8-2017 07:13 AM
猩猩我都搵過,好似全世界都無曬,有咩地方有?班人會係邊度炒?

你想要那一隻?!我幫你找一下?!你可以FACEBOOK MESSAGE我~
My FACEBOOK:
Caspar Wai