Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[新品消息] Endi Toys 預告:1/6 天龍八部 -喬峰

李家仁沒看過,故我只喜歡胡軍版喬峰,尢其拜讀小說後,更覺得他演活了豪氣的北方男兒,黃日華雖然是兒時回憶,但沒有那種粗豪感覺,看到標題出喬峰還滿心歡喜,可惜
dmaj7 發表於 23-8-2017 11:40 PM
李家仁沒看過,故我只喜歡胡軍版喬峰,尢其拜讀小說後,更覺得他演活了豪氣的北方男兒,黃日華雖然是兒時回憶, ...

李家仁係同小明上廣州個個~
Toruk_Makto 發表於 24-8-2017 12:28 AM
李家仁係同小明上廣州個個~

係喎,打錯左{:1_205:}
為什麼沒有降龍18掌的特效件
其實幾時有劉華版楊過出呢?
黃日華虛竹好好多,喬峰要家仁哥至對味道!我係契丹人~~~黃杏秀阿珠、陳復生阿紫、四哥段王爺、王愛明天山童姥、石修南慕容、陳玉蓮王語嫣,湯鎮業段譽都一時之選!兩首主題曲百聽不厭!
遲下來個全高清20xx版,搵晒d小鮮肉拍,一次過掃低晒d舊版。。
icyhugs 發表於 25-8-2017 11:15 PM
黃日華虛竹好好多,喬峰要家仁哥至對味道!我係契丹人~~~黃杏秀阿珠、陳復生阿紫、四哥段王爺、王愛明天 ...

謝賢段正淳真係冇得輸!
tony2013 發表於 26-8-2017 01:37 AM
遲下來個全高清20xx版,搵晒d小鮮肉拍,一次過掃低晒d舊版。。

唔係小鮮肉就係好,好似而家啲台劇大陸劇,夠搵哂啲唯美系嘅小鮮肉黎擔正,但成班淨係掛住點chok得型啲,完全都唔識做戲,要掃低哂啲舊版其實唔難,尤其而家嘅拍攝技術同特技都已贏成幾條街,但搵班識做戲嘅出黎先講,否則都只會係垃圾劇一部
elliottlai 發表於 1-9-2017 10:04 AM
唔係小鮮肉就係好,好似而家啲台劇大陸劇,夠搵哂啲唯美系嘅小鮮肉黎擔正,但成班淨係掛住點chok得型啲, ...

Bingo! It takes more than perfect washboard abs and handsome faces to excel in acting :D
Garycharm 發表於 1-9-2017 09:41 AM
謝賢段正淳真係冇得輸!

100% agree!!!! And all the actresses that played his wives in the series did a great job too! They had very different personalities on screen :D

梁家仁係萬水千山過中環果位{:1_196:}
黄日華最特出係香城浪子嘅偉樂,吹乒乓呀~