Toysdaily 玩具日報

[新品消息] IN FLAMES 新品:1/6《大話西游之大聖娶親》至尊寶【齊天大...

出齊幾師徒真係玩味極濃...家英師父.達叔八戒,盲柄三師弟...真係幾正喎..頂..而且佢呢個星爺版真係幾似..但睇佢似乎係想做紫霞仙子多D咁喎...

達叔版八戒個樣好重口味…  發表於 23-8-2017 03:27 AM
nobita16 發表於 21-8-2017 07:35 PM
乜野叫"加長紀念版"??? 加長左碌棍定加長左d馬騮毛???

內地為紀念這電影,做了套加長片上映。有興趣,down來看吧~
老實人 發表於 21-8-2017 09:32 PM
套戲裡面悟空係唔係真係周星星扮?成日覺得個樣唔太似

已經有好多大特寫,也認不出的話,無謂費神再研究喇!
nobita16 發表於 21-8-2017 07:35 PM
乜野叫"加長紀念版"??? 加長左碌棍定加長左d馬騮毛???

西安電影製片廠如今已經改制為「西部電影集團」,今年即將慶祝成立六十周年,日前在整理園區時,意外找到長達十小時,西遊記大結局之仙履奇緣從未曝光過的素材,因而決定從中選取精華片段11分鐘,修復至4K畫質後,把現有版本擴充為110分鐘加長版,今年4月內地重映。

呢隻要入了!!!!!!!!!!!!!!呢套係咁多的星爺戲中我的最愛
tissue 發表於 22-8-2017 01:45 PM
西安電影製片廠如今已經改制為「西部電影集團」,今年即將慶祝成立六十周年,日前在整理園區時,意外找到 ...

十小時?

................
mushroom 發表於 22-8-2017 04:56 PM
十小時?

................

唔出奇既,其實論電影好短片好廣告都好,睇上去可能短短幾分鐘或兩個幾鐘既片。。往往拍攝既片,係會有超過原片幾倍既片段係度,有d拍左出黎覺得唔夾無要到,有d為左令條片順暢d而又再剪走d片段,真係可能會有十幾個鐘既片係未曝過光都唔出奇架
唔錯,出埋朱茵一對就完美啦!
elliottlai 發表於 22-8-2017 06:34 PM
唔出奇既,其實論電影好短片好廣告都好,睇上去可能短短幾分鐘或兩個幾鐘既片。。往往拍攝既片,係會有超 ...

咁又係,仲有NG片。

我都等緊一代宗師4小時版
elliottlai 發表於 22-8-2017 10:46 AM
出齊幾師徒真係玩味極濃...家英師父.達叔八戒,盲柄三師弟...真係幾正喎..頂..而且佢呢個星爺版真係幾似.. ...

哩隻你有無興趣?Inflames出,水準超越TAO神話密碼果隻星爺版
正喎,無買過呢個牌子,請問是否要訂還是等出現貨就OK?
孫行者 發表於 23-8-2017 03:24 AM
哩隻你有無興趣?Inflames出,水準超越TAO神話密碼果隻星爺版

老實講。。呢隻我都有興趣。。我希望佢會出埋家英師父。。
好正,開左訂了? 請問師兄,邊樹可以訂島依隻?
呢d牌子除左7仔有得訂,重有無其他地方有?
老實人 發表於 24-8-2017 02:10 PM
呢d牌子除左7仔有得訂,重有無其他地方有?

有..好景果度既世紀HOBBY都應該會有得訂...但七仔的確係就腳D既...