Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 戰狼2 熱血軍魂 冷鋒 1/6兵人

戰狼2 熱血軍魂 冷鋒 1/6兵人   出品方:億漫EMEN
---------------------------------------------------------------------------------------
配件清單
頭雕x2(正常臉*1 吶喊臉*1)
素體x1
握刀手套手型x1對
持槍手套手型x1對
捏子彈手型x1對
裸手持槍手型x1對
戰狼地台支架x1
服裝:
T恤x2(不同顏色)
綠色長袖外套x1
戰術背心x1
牛仔褲x1
皮帶x1
軍靴x1雙
子彈項鏈x1
武器:
實木合金AK x2(共4個彈夾)
P226合金手鎗x1(共2個彈夾)
合金爪刀x1
手雷x3
手鎗腿掛x1
--------------------------------------------------------------
預定前100名送1/1冷鋒銀子彈項鏈
預計發貨時間2017第四季度
---------------------------------------------------------------------------------------
下圖非最終效果,作品監修中
都算似

.........
配件冇五星旗 叫人點展示愛國情操啊 :$
好卵正战狼2
都幾好呀!有威龍時期既質素!!!{:1_208:}
佢像吳京!?
將來的話, 或者啦~
其實我幾喜歡佢, 由佢挾住黎明二號開始便睇佢D武打片.
聽到呢套戲收好多億, 所以我都唔須要作另類支持了, 呢件野過主啦~
得得地窝~{:1_221:}
變咗林一峰:72:
呢隻無論做得幾差,在國內應該都可銷清!13日破34億呀大佬!