Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Toy Kid 玩具童新居入伙 107 - SHF 拉麵男

#入伙 107 - SHF 拉麵男
相信大家都知道煎雙蛋老師的名著筋肉人了,而這套作品亦為各位帶來很多幽默的歡笑;但大家又知不知道,故事內的人物,其中有不只一個,能衍生出來成為獨立作品和商品的呢?這位拉麵男就是其中之一!當日他受歡迎的程度,可以獨自推出漫畫、動畫和有關商品,咁樣擔大旗,勁喇掛!至於玩具,造型標準,關節實淨,若果能加多幾對手、笑面相及能脫下胸甲就好了,另外,如果下次有機會再出他的話,可否轉為唐裝look及加可埋拉麵附件,增加可玩度?!我覺得這樣會幾有趣。

:42: 呢隻我中左兩邊"R"股關節... 呢個系列成日都有錯件....
rex_tech 發表於 11-8-2017 09:54 AM
呢隻我中左兩邊"R"股關節... 呢個系列成日都有錯件....

咁大獲?!! 有無攞去換?
此是否沒有行貨?此隻之前無入...現在找到也很高價:$
toykid 發表於 11-8-2017 02:09 PM
咁大獲?!! 有無攞去換?

冇囉... 又唔係太大問題黎既...
紅褲筋肉人開始都有幾隻 唔係左右同件就左右掉轉. 睇化了...
影武者 發表於 13-8-2017 09:20 AM
此是否沒有行貨?此隻之前無入...現在找到也很高價

一定會有異色版再翻出... 個模一定會用盡佢.

呢個系列買唔到初版並冇損失..
rex_tech 發表於 14-8-2017 11:36 AM
一定會有異色版再翻出... 個模一定會用盡佢.

呢個系列買唔到初版並冇損失..  ...

如比較, 異色版...漫畫色及動畫色, 我自己較為喜好動畫色, 因為主要是靠卡通認識筋肉人...:(
冇買
鬪將.蒙古男想要綠色褲。。