Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[3A/ threezero] AMC The Walking Dead【行屍走肉】戴瑞·迪克森(Daryl Dixon)1/6 ...

indy2123 發表於 14-8-2017 01:27 AM
七仔同超人訂都冇T-shirt送,一定要官網訂先有

點解我有得訂左佢有連T版既....唔通比人昆左!
RRAAYY 發表於 14-8-2017 01:19 AM
I used to order a lot of 3A toys (before joining as 3A member) from them.  The big size guy (I sti ...

我都有D印象果時果個人係幾nice, 不過可惜依架....

其實就算個 sales nice 冇用,佢地拖住吾浱貨比客,追極吾理,已好多師兄中過招...

RRAAYY 發表於 14-8-2017 01:20 AM
Yes.  Too many 1/6 at home and only order very little now.

我都係....但我仲有Star wars深坑.....{:1_229:} 只能嚴嚴選
phoenix_fai 發表於 14-8-2017 09:20 AM
點解我有得訂左佢有連T版既....唔通比人昆左!

你係邊度訂? 如果係七仔既話佢意思係隻人偶多件衫既特別版,唔係指真人size果件tee,因為我訂果時佢都係咁誤會左,我再三問過佢先搞清楚係冇真人果件tee
點解大家都咁抗拒o係官網訂?係咪有d咩問題?

利申:岩岩先o係官網訂左尼根...
其實以前我都係官網訂,實體店有度好,屋企無人都唔洗擔心,加上個人成日都會去MK訂野咁到時順便令囉
indy2123 發表於 15-8-2017 12:46 AM
你係邊度訂? 如果係七仔既話佢意思係隻人偶多件衫既特別版,唔係指真人size果件tee,因為我訂果時佢都係 ...

咁好可能我誤會左了,不過是但啦..件T講真我唔會著...上次HT件黑7衫我都係跟埋比人算..
如果喺實體店訂的話 , 係咪超人比較穩陣 D ?? 請各大大指點! :64:
其實我不嬲係精X訂野,方便一出門就有得拎,
不過今次隻DARYL只開普版訂...有點失望,
但係諗真D DARYL係包膠手,著件黑長衫實素體染色,
(上次隻RICK一開盒隻手已經比件啡褸染左色...)
件真人T我都唔捨得著啦,係無左箭筒囉,
但係10XX真係抵喎.
ase 發表於 15-8-2017 09:52 AM
點解大家都咁抗拒o係官網訂?係咪有d咩問題?

利申:岩岩先o係官網訂左尼根... ...

一手比錢一手交貨實在d!只係個人感觀!
賞金獵人 發表於 18-8-2017 10:36 AM
但係諗真D DARYL係包膠 ...

請問能否告之精X=?
位置在哪裏?
gargan 發表於 18-8-2017 11:48 AM
請問能否告之精X=?
位置在哪裏?

精粉都唔知係邊...信禾口11樓
賞金獵人 發表於 18-8-2017 10:36 AM
但係諗真D DARYL係包膠 ...

留意特別版同普版差左件黑T同備用弓箭筒
如果佢跟Harley電單車就正了
phoenix_fai 發表於 18-8-2017 11:59 AM
精粉都唔知係邊...信禾口11樓

對不起,小弟不是香港人,信和只知商塲,除HT SB外未曾乘電梯往其他層數!謝謝吿知!
phoenix_fai 發表於 18-8-2017 12:02 PM
留意特別版同普版差左件黑T同備用弓箭筒
如果佢跟Harley電單車就正了

這點我已經知,

所以話 黑T 有機會造成素體染色,(基本上夠膽著既要遇左戰損包膠手被毀)
&無左箭筒同真人T就便左$3XX

電單車真係想要,如果包埋2千5我都比!(不過係舊果部)
gargan 發表於 18-8-2017 12:07 PM
對不起,小弟不是香港人,信和只知商塲,除HT SB外未曾乘電梯往其他層數!謝謝吿知! ...

精X

旺角信和 117號舖 & 11樓 (2間都得,仲有其他地區分店,我就唔賣廣告,自己查下)

Thx !  發表於 18-8-2017 01:36 PM