Toysdaily 玩具日報

查看: 11992|回復: 15

[玩具攝影] Storm Collectible Hot Ryu...

經人安排之下,得到呢隻Storm Collectible嘅Hot Ryu! 相對起之前嘅普通版!呢隻Hot Ryu雖然配件較少,但係肌肉嘅表現就更好!我自己就非常滿意啦!就用IPhone影住少少相先,遲少少再認真影啦!{:1_208:}

想問點解叫Hot?  係'型男'果種hot 定係麻乜佬熱到除衫果隻hot?
raiderjack 發表於 4-8-2017 06:47 PM
想問點解叫Hot?  係'型男'果種hot 定係麻乜佬熱到除衫果隻hot?

呢個真係唔知喎! 應該係game裏面嘅稱呼啫! {:1_374:}
Game裡不是這樣稱乎他。是玩家起的。因為鬍鬚look加肌肉好man.
tinlunlau 發表於 5-8-2017 12:25 AM
Game裡不是這樣稱乎他。是玩家起的。因為鬍鬚look加肌肉好man.

喔!其實我都唔知㗎!不過呢隻figure真係表現到呢樣嘢囉!
只恨我買唔起sdcc獨家貨。。。

:(
tinlunlau 發表於 5-8-2017 04:28 PM
只恨我買唔起sdcc獨家貨。。。

咁我都係正常價入到手我先要嘅!
pnchan 發表於 5-8-2017 06:45 PM
咁我都係正常價入到手我先要嘅!

聽講bandai都會出個shf hot Ryu. 不過魂限。
SDCC 有展示 storm 有幾會會出異色版hot ryu. 黑褲紅臂巾幾型.
rex_tech 發表於 8-8-2017 01:22 PM
SDCC 有展示 storm 有幾會會出異色版hot ryu. 黑褲紅臂巾幾型.

我收到嘅消息話呢隻香港可能有得買!
tinlunlau 發表於 8-8-2017 12:56 PM
聽講bandai都會出個shf hot Ryu. 不過魂限。

咁比我揀我寧願要storm版啦!如果用上次嘅shf版做參考,咁我相信storm版會似啲囉!再者,如果係魂限玩吓手可能仲會貴過storm呢隻囉!{:1_213:}
pnchan 發表於 8-8-2017 06:47 PM
我收到嘅消息話呢隻香港可能有得買!

好呀. 之前太忙都訂唔到隻SDCC版.
還有隻藍褲版. 黑褲和藍褲大家覺得那隻好看?
hulk123 發表於 9-8-2017 01:47 PM
還有隻藍褲版. 黑褲和藍褲大家覺得那隻好看?

黑褲正啲:36:

入了shf版和此storm hot ryu. Hot ryu外型不俗,但關節可動較低,造工也有少問題如 腳踭關節多出少許膠click住腳踭前後移動,右手臂扣不實容易脫落.要人手執一執.

整體來說外形很好,希望storm會改善造工.加油.