Toysdaily 玩具日報

查看: 11421|回復: 8

[詢問] 有關 一米高大膠 V型電磁俠

一米高大膠 V型電磁俠
請問有沒有師兄知道, 香港係咪就快有得買?https://rakuma.rakuten.co.jp/item/f8093323421309093795

張海報本身寫8月出……
WoW, it's too big for me to collection :(
Icarus Toys 新增了 5 張相片。
7月19日 15:06 ·

100cm Voltes V v型電磁俠。驚異的巨大,真正天空的霸者。
ACG 2017 香港動漫節,Icarus 現貨發售。HK$3800 即場取貨。
附有天空劍,劍長可以拿上手玩。
如果訂購8月中至8月尾送貨/到取, HK$3500
現在起於Icarus 預訂
訂購可於星期一至五,10點至下午7點,到我地公司,訂金1000元,8月中至尾分批送貨,或網上訂購(全數)。
或可以存款到以下銀行戶口
恆生銀行 : A/C 347-413148-001
公司名 : Icarus International Corporation Ltd
銀行入數HK$1,000 尾數送貨時付。 入數後影低通知我們。
人仔貓 發表於 2-8-2017 10:06 PM
Icarus Toys 新增了 5 張相片。
7月19日 15:06 ·

:)
謝謝師兄
3500...精品見過實物..縮膠位唔少..低可動度..無拉花貼紙或絲印..成米高
擺屋企肯定好震撼

我覺得似多件老翻玩具擺屋企就真,好似深水埗玩具街那些大陸老翻玩具咁
上面位師兄都話,縮膠位唔少,我都見過精品件實物,點睇都冇正版感覺
toylover 發表於 2-9-2017 10:43 PM
我覺得似多件老翻玩具擺屋企就真,好似深水埗玩具街那些大陸老翻玩具咁
上面位師兄都話,縮膠位唔少,我 ...

鹹魚青菜 ja ... 又唔好話人。