Toysdaily 玩具日報

查看: 8501|回復: 20

[分享討論] 速影幾張World Scope 金鋼飛天鑽

今次真係鑽粉必入, 美型+可動+大隻=好玩!

未入電試個鑽頭, 擺住幾張手機傷眼圖比啲鑽粉去馬。:love:

border=0 />

border=0 />

border=0 />

border=0 />
唔係用磁力喎!
呢隻真係超正爆,我吾係fans都好想入.....
takeshi 發表於 2-8-2017 12:32 AM

我個人都覺得好正, 兩個鑽入電會轉, 不過上天兩個大鑽隻手未必夠力.

佢仲出左兩隻合手, 分別是左手搭右手, 同右手搭左手, 超攪笑, 玩具TV講.
takeshi 發表於 2-8-2017 12:32 AM

同意,我見到都想入.......{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}
more photo pLS!!!

有既,頭,手掌同腳底
太大,PG SIZE,可動低,啲格格關節可動連90度都無
C兄你買左?
研究-:輪,都係pass.
馬仔 發表於 2-8-2017 08:51 AM
我個人都覺得好正, 兩個鑽入電會轉, 不過上天兩個大鑽隻手未必夠力.

佢仲出左兩隻合手, 分別是左手搭右 ...

原來兩個鑽會轉:@....:no:吾好再引我...

左手搭右手, 同右手搭左手---甘又好窩心wo..:DD

係咪香港公司出?

動漫展任你玩........
takeshi 發表於 2-8-2017 10:08 PM
原來兩個鑽會轉....吾好再引我...

左手搭右手, 同右手搭左手---甘又好窩心wo..

係, 之前出咗不可變大鐵人17嗰間
eddiem249 發表於 2-8-2017 12:52 PM
太大,PG SIZE,可動低,啲格格關節可動連90度都無

查實D格格關節係指膊頭定係其他地方? 我見過一D示範圖片隻飛天鑽可以半跪地擺出D好型既姿勢架? {:1_215:}
玩具Joe 發表於 2-8-2017 10:25 PM
查實D格格關節係指膊頭定係其他地方? 我見過一D示範圖片隻飛天鑽可以半跪地擺出D好型既姿勢架?  ...

格格關節係轉起上黎有格格聲嗰種,手肘及膝蓋都係呢種,可動不多過90度。

做到下跪主要因為大腿同灸小腿差不多長,所以屈到90度都做到。

基本上關節設計係一隻FIGMA咁上下,金屬真係得手掌,頸同腳掌啲磁石,非常輕身