Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[活動展覽] WF 2017 buy and photos

takeshi 發表於 30-7-2017 11:52 PM
我找到個外國web幾個角度都有(機甲創世紀)..D shot似正常甘影的....

Even Japanese did photo shots with large camera, but usually when the boss was chatting
隻金剛小寶貝唔錯, 錯在個間廠出.

太空西遊記唔知包唔包人仔, 有人仔必入.

隻獅人鳳是否半眼出, 都無錢買...............合體左條腰麻麻地.

太保朗有EX版, 磁石版可以收皮, 再者佢都小左合金.
馬仔 發表於 31-7-2017 09:42 AM
隻金剛小寶貝唔錯, 錯在個間廠出.

太空西遊記唔知包唔包人仔, 有人仔必入.

太空西遊記, 有人仔!!!

獅人鳳正呀
EX雷登終於出返color版,完全唔明點解會先出異色(golden)版,by the way變型後似條魚多D....(雖然都會入:()

GGGG師兄,請問聖戰士系列是哪間廠出? 是可動嗎? SIZE大約多大? 見有其他師兄影到翼霸和其他機, 你有影嗎? 好正~!!:love:
玩具迷夢想的地方
https://twitter.com/sunriserights

有同日昇拿版權的展品
(好多魔神同裝甲騎兵)
ToyKnife 發表於 31-7-2017 11:23 AM
EX雷登終於出返color版,完全唔明點解會先出異色(golden)版,by the way變型後似條魚多D....(雖然都會入) ...

聖戰士係WAVE出既首辨
多謝分享.....
Very Nice sharing! Support!!!!
{:1_374:}電光科學人、電子分光俠、銀面飛俠…:42:好過無…
EX太寶郎、太空西遊記,我等你。:78:

多色成形首辨,7萬日元,冬季先發售
genesicgaogaiga 發表於 31-7-2017 10:16 AM
太空西遊記, 有人仔!!!

唔知佢有無武器同埋是否可動, 孫行者最型仔是企響個機頭, 拿住支如意棒先夠霸氣.
見到有勇者系列 寫住咩20周年

唔知係翻出定點 有灰模@O@......!!!
yoffy0112 發表於 31-7-2017 05:29 PM
見到有勇者系列 寫住咩20周年

唔知係翻出定點 有灰模@O@......!!!

灰色既同日本日昇申請緊LICANSE,應該似係多色成形首辦