Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys The Justice League 1/6 the Batman Tactical Batsuit Version

tony2013 發表於 24-11-2017 11:30 PM
套戲都上左畫,但未見今次batman normal suit ,超人和鋼骨開訂,反而反高潮開星戰訂…唔通好似十字骨咁, ...

batman normal suit好似出過兩個version,一個係bvs版,一個係ss版,所以我覺得今次應該唔會再出normal version,而鋼骨9成9機會出,因為係主角之一,而我覺得鋼骨出貨期應該同ironman一樣,有排等,反而超人真係唔知出唔出,戲入面超人套suit既動明顯比man of steel同bvs既分別大,套suit 暗紋多左
章戎 發表於 25-11-2017 09:41 AM
batman normal suit好似出過兩個version,一個係bvs版,一個係ss版,所以我覺得今次應該唔會再出normal vers ...

Batman 今集件普通suit頸部收緊左,細位例如斗篷摺位有唔同,之前個辦應該系Tatcical Batsuit 除去出面加左既甲既模樣(好似冇bvs版咁有肌肉感)ht要出應該唔難la。。
出左辦未見開訂仲有Loki…開唔開訂要睇陳生心情= =
Justice League 隻普通batman 同BVS果隻都幾大分別的,淨係頭套同腹肌位都好唔同 ..
睇完套戲有點興趣
mushroom 發表於 5-12-2017 10:22 AM
睇完套戲有點興趣

唔係呀話。我覺得套suit係套戲裡內一d都唔搶鏡喎。完全唔覺佢比普通suit有用。
justice_wing 發表於 5-12-2017 11:47 PM
唔係呀話。我覺得套suit係套戲裡內一d都唔搶鏡喎。完全唔覺佢比普通suit有用。 ...

都係,不過Hottoys 無出普通suit,唯有睇下呢個。

justice_wing 發表於 5-12-2017 11:47 PM
唔係呀話。我覺得套suit係套戲裡內一d都唔搶鏡喎。完全唔覺佢比普通suit有用。 ...

咁人地都可以有興趣嘅嗻
這造形good,要入!!
副眼鏡有啲格格不入