Toysdaily 玩具日報

查看: 19276|回復: 32

[新品消息] 出油救星!!!!終於有消息了!!!

出油救星!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
終於!!!!!!!!!!!!!!!!
強勢登港!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
相信不分日美各界師兄都需要他!!!!!!!

台灣本土眅賣版!!

香港代理改了名字包裝,成份一樣!!

幾天沒上fd,一上有驚喜!!!!
我的神姬有救了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

即係一件玩具隔了數年後表面痴立立只要塗上呢種野就可無事?
佢原理係分解曬D立痴痴再形成新阻絕保護層,我只見台灣仔神姬FB友用,香港一直無人賣我未用過!
福音~~~~~~~~:61:
那裡有售。感謝⋯⋯:shiny:
wa!! 求賣點{:1_226:}

張FB圖唔係寫咗代理咩
不過星期五唔見有
清理了油...再延緩出油...但可延緩多久?
影武者 發表於 29-7-2017 07:22 PM
清理了油...再延緩出油...但可延緩多久?

開發者佢本人d孩之寶超級英雄美玩同bandai超合金魂用左後,3年都沒出油現在同新一樣
kamitodemo 發表於 30-7-2017 11:01 PM
開發者佢本人d孩之寶超級英雄美玩同bandai超合金魂用左後,3年都沒出油現在同新一樣 ...

佢測試左3年?

RE: 出油救星!!!!終於有消息了!!!
引用:
eric 發表於 31-7-2017 10:26 AM
佢測試左3年?

佢台灣維修玩具好出名嫁,有唔少香港人飛D斷手腳超合金比佢整,佢仲有電鍍還完液黃化還完液睇心情賣比人,每次一開賣就比人搶曬,佢呢枝台灣第一曰就賣左1千枝啦,有眼不識泰山
黃化還原液都有?

雙氧水咋?
eric 發表於 31-7-2017 04:50 PM
黃化還原液都有?

雙氧水咋?

咪傻啦,雙氧水要浸住曬太陽幾日先有效而且好短暫,你想叉能厨佢既,拎埋你隻野去ACG展有位試囉
kamitodemo 發表於 31-7-2017 07:47 PM
咪傻啦,雙氧水要浸住曬太陽幾日先有效而且好短暫,你想叉能厨佢既,拎埋你隻野去ACG展有位試囉 ...

叉能廚!!哈哈哈。challenge 就唔敢,小心求證姐。不過見你上哂火;咁我唔再問丫!唔好嬲勒
eric 發表於 31-7-2017 08:01 PM
叉能廚!!哈哈哈。challenge 就唔敢,小心求證姐。不過見你上哂火;咁我唔再問丫!唔好嬲勒 ...

大雄,你叫叮噹借部時光機去䏲下可唔可以頂到你打柴囉,y拍最怕就遇到你呢D