Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Revoltech Amazing Yamaguchi - Spider-Man

小弟從來冇玩美系英雄嘢, 對蜘蛛俠都冇咩特別喜好, 所以d新聞都冇咩留意.
有次同fd行信和/煙屎, 本身"gup"緊隻PB悟飯有冇好價可一入, 不過最後因面相不能接受放棄.
反而行左半日發覺呢隻GG俠造型好吸引, 俾我印象好深.
行到煙屎忍唔住手滑了.
返到去開盒玩都冇令我失望!

盒面冇影到, 因為唔想好似打手文咁...
盒底示範曬最正嘅還原pose, 可換表情眼的應用場合
我覺得自己手滑多少都係受個盒底圖影響 XD

附送嘅poster card作背景好正, 配返擺好串串貢pose嘅GG俠!

可動範圍要比其他角色更屈機, 先還原到GG俠嘅招牌pose! :$

踩場! 肌肉感十足令pose更有力! 不過玩腰要注意不可當波joint玩, 因為是轉輪設計 (其實成身都係咁...) {:1_374:}

黎多次爬行pose, 呢張相我超鍾意 :shy:

"俾你玩到好攰, 早抖 :34:"
呢個系列都好正~之後隻狼人都會買
simpsons 發表於 22-7-2017 01:23 AM
呢個系列都好正~之後隻狼人都會買

{:1_221:} 識貨~
之前都有fd send過狼人嘅官圖我睇
初初都唔太欣賞
不過愈睇擺pose愈正 :)
pose 好靚喎 {:2_297:}

多謝ching讚賞
開始玩時都覺得較難掌握
要多上網參考 同埋想像佢係電影係點打鬥 :78: