Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 白纸不太黑

[新品消息] 『忠裔堂』製品 梁山好漢 (圖已修復左)

ALENTR 發表於 17-7-2017 09:57 PM
就驚呢種預期目標定得非常大嘅(至少100+)擺明情懷系列出無到中段團隊就玩熱誠冷卻,成為又一死LINE…… ...

又真是幾有情懷哦,我都沒出世啊……呢段古仔,可能要認真八一八了……公仔書年代。
CHING知唔知邊道有賣呢?有D興趣。
九成爛尾多啦, 邊有可能出 108 個?
部份唔出名的角色, 都唔知賣唔賣到一百個, 你估一套玩具模平呀? 就算做首板都可能要幾百蚊隻

對我來說, 108 條好漢, 你叫我數十個都有點難度...

市场上没有的新血,可能都会有自己的小群体的,中国文化噶玩具少的可怜。  發表於 22-7-2017 12:09 AM
nelsonlouis 發表於 20-7-2017 03:28 PM
CHING知唔知邊道有賣呢?有D興趣。

ebay冇见到有,淘宝就大把……但是会唔会骗人就唔知了,听闻好多要预订的都是骗徒。
白纸不太黑 發表於 22-7-2017 12:11 AM
ebay冇见到有,淘宝就大把……但是会唔会骗人就唔知了,听闻好多要预订的都是骗徒。 ...

廠家話響面書開訂, 已SOLD OUT,
我都害怕受騙, 所以沒有亂淘.
bigtomm 發表於 25-7-2017 09:34 PM
廠家話響面書開訂, 已SOLD OUT,
我都害怕受騙, 所以沒有亂淘.

先唔好買,淘寶好多騙訂金的,這貨聽說真的不多,買到真的就好。買到假野都唔知去邊度投訴。
國內有忠裔堂製品微博,可以去問問。