Toysdaily 玩具日報

查看: 22297|回復: 21

求助:廣州玩具精品街地址

請問有否大大知道廣州玩具精品街地址?

有朋友想去, 謝謝!
一德路
Thank you, big big!
一德路,系有,但主要系批發老翻俾D中東同非洲佬,得一兩檔賣正版玩具,唔好浪費時間系果度咯,交通又唔方便。

人民北路越富廣場,算系最集中噶一個地方,基本上所有大路貨都有得賣,除左RAH,可以去睇下,以後果度會成為BANDAI廣州代理噶展區之一。
咁深鎮邊度有??我今個月可能會上去呢~~
人民北路越富廣場和一德路 何去去=_=?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
一德路有海珠市场,国际玩具城和万菱广场三个地方
其實係大陸買外資廠既玩具係要打 17%內地消費稅,分分鐘會貴過香港.
原文章由 IWC 於 2-6-2007 05:12 PM 發表
其實係大陸買外資廠既玩具係要打 17%內地消費稅,分分鐘會貴過香港.

都係架,有次我o係廣州一間模型鋪買左幾瓶模型油,返到香港先知係廣州貴幾蚊:die:
而果度d模型、figure就唔係返香港都知,大陸貴好多呀~:ice:
越富
广州市越秀区人民北路833号越富广场
四楼比较集中,一楼有间恒富行态度比较好
12"四楼玩具特区有
SIC 风之谷比较多
还有鹏富行
BANDAI中国( 广州    )代理

地址:广东省广州市越秀区东华南路19号广湾商务港1806
电话:020-83305166 83305175 83650106 83650095
传真:020-83182021 83650211
网址:http://www.cctoys.cc
本人系广州人,如果有需要就黎广州稳我拉,我多数系一德买,价钱一定平过你地系HK到买:34:
有兴趣噶人可以M我
原帖由 天涯孤客 於 3-6-2007 01:28 AM 發表

都係架,有次我o係廣州一間模型鋪買左幾瓶模型油,返到香港先知係廣州貴幾蚊:die:
而果度d模型、figure就唔係返香港都知,大陸貴好多呀~:ice:

你罗果D系田宫定郡士,我系一德罗好平个啵
如果系扭蛋就唔推薦廣州....
單扭絕對比香港貴,一套買同香港差唔多....
種類唔夠香港多...
小弟都系廣州人.