Toysdaily 玩具日報

[最新報價]

我雖然還沒拿到,
不過我看到雙葉也有人是斷左腳
不排除是個案 任何玩具再耐操,把玩不當也會壞掉
B記真的這情況比較少。我拿到後,是很努力的去扭它,目前沒事。但這支的跨部關節是沒有gx-70,70那麼緊就是了。
咪平時買返嚟咁囉,攞上手將隻右腳前後郁。玩咗成廿年合金魂,關節極限都已經手中有數,扭第二吓都覺得有啲唔妥(唔好問我點解,感覺嘅嘢好難話你知),再前後郁吓隻左腳,感覺正常。咪再郁啡右腳囉,點知就出事,成隻甩咗落嚟,心諗行街了。玩咁耐合金魂都係第一次發生咁嘅情況,以往嘅最多咪鬆,點會好似今舖咁樣 。{:1_236:}{:1_236:}{:1_236:}
any photo of the broken parts??
iamsamuel28 發表於 14-8-2017 12:57 PM
any photo of the broken parts??

唔識POST相,所以冇影。就好似當年MAX隻勇者王咁壯烈斷腳{:1_212:}{:1_212:}{:1_212:}
garykuga 發表於 14-8-2017 01:57 PM
唔識POST相,所以冇影。就好似當年MAX隻勇者王咁壯烈斷腳 ...

我就 心口位右邊塊熱線 斷左條支管,

都係同你一樣,新買返黎,郁2下已經覺得同左邊唔同感覺,係玩開玩具既經驗,(絕對無胡亂把玩,新買來檢查已出事)

再郁多2下就斷出黎,嚇死寶寶:die:

之後攪左成晚,初頭用AA膠痴返但會成日斷,最後決心將支管剪走,再打左支鐵樁,而家算搶救返!

3日前斷左之後即上黎睇有無人中獎,跟住同一晚就見到師兄你話斷腳,玩呢隻野真係要小心!

有圖有真相,黑色係打左鐵枝樁.

估唔到今次質量咁差 :(  發表於 15-8-2017 10:02 AM
japan player photo...:69:

嘩,,真係大鑊,有得換嗎?
重買唔買好呀...心大心細緊
柴灣20座男孩 發表於 14-8-2017 11:36 PM
嘩,,真係大鑊,有得換嗎?

唔知道,日本玩家應該會交俾笨大處理……
這腳斷的很嚇人,我之前常扭的用力,現在應該要小心點啊{:1_206:}

嘩!照睇斷的部份是金屬喎!尤其是第二張,點會咁樣架!:blame:
我就正正係taken兄展示第二張相嘅情況,睇嚟隻帝王都幾霸氣{:1_203:},唔係人人適合把玩。
咁現在的新合金魂比以前 D quality 差了 ....

佢應該用左雷獸射球, 所以斷左(呢輪玩足球小將).