Toysdaily 玩具日報

查看: 11195|回復: 11

[詢問] 斷手楊過版METALROBOT魂 EX-S Gundam

話說小弟隻METALROBOT魂 EX-S Gundam中SAD!開盒拿出來已經係甩手楊過!11月時特登拎返去蒸粉換隻甩手楊過版EX-S Gundam個伙計竟然4個月當咩事都冇發生過!打電話去追佢話代理話大貨出成咁冇問題,冇得換,叫人拿聲拎返屋企當楊過高達玩,D代理竟然垃圾成咁!最低能係蒸粉認為代理解釋晒件事就唔駛負責任啦!大佬!一來一回又車錢又阻時間又成4個月冇得玩!唔係咁做生意都得嘛?
呢間度買, 預左...

明明係隻甩手次貨,講到係用家好挑剔,要求好高,接受唔到佢一舉手就甩手咁,咁都可以俾佢自圓其說,你不如話唔須要個關節,擺好隻手位先插膊頭啦
其實點luck 法,有無圖睇睇?
馬仔 發表於 17-2-2017 11:09 PM
其實點luck 法,有無圖睇睇?

隻野已拎去換所以冇相睇,只係蒸粉嘗試叫我取回但我堅持要退,所以佢話試下再同代理講,基本係大動作舉手等甩硬,就連自盒內取出都甩
嚴格來講係一邊膊頭條合金樁柱反轉來裝,令到個缺口向前,正常應向後,所以大動作會令成條手臂從膊頭樁柱缺口位甩出來
退
Irresponsible company

Can't agree more!:42::42:
呢間野真係算吧啦, 你要有心理準備, 你隻EX S俾佢地"洗禮"完, 然後咩都唔換俾番你。
當然要你仲記得隻野係佢地度, 佢地會死拖爛拖。

乜呢間野真係咁差咩?
我咁耐以來係佢度買唔少野。主要貪佢貨品算多同齊,特別係深水涉。最重要係有現貨,唔似孤仔成日只得訂貨。

加上出耐左的貨品唔少部有平/低價。

利申:非此店鋪職員

純粹同師兄討論下。睇下將來如果要買貴野,係咪唔好係佢地度買,如改去孤仔買

費時好似樓主咁俾錢買次貨,仲要受氣加無得換

那孤仔可信嗎?
此外,除賊船及超人,仲有咩大舖係有誠信?