Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Black Series A New Hope Luke (Death Star Ver.)

呢一次想同大家分享下我最近玩BlackSeries嘅樂趣。
我同好多師兄都一樣,覺得SHF果個版本為現在最有質素A New Hope嘅Luke,亦無乜諗過有邊隻figure可以replace佢
最近係偶然之下小弟入咗Black Series隻浴衣Luke,但係把玩一下嘅時候卻覺得其實都幾好唔錯,可能我對布料情有獨鍾,但係個頭始終太細同埋唔係好準確,所以我又搵咗black series blue label嘅Storm Trooper Disguise Luke 個頭來調包,再重新上色,效果比我意料中好,我仲將trooper嘅要帶換上Luke身上,即刻變咗逃出Death Star時嘅造型∼

Regular Version

How much are they?

I spent around 320 for 2 figures.

我入孩記隻Luke好大原因都係因為件布衫:p

Nice sharing!!!
driftchu 發表於 17-2-2017 11:15 PM
我入孩記隻Luke好大原因都係因為件布衫

Nice sharing!!!

Thank you,師兄你都明白有件衫揸手係好玩的:handshake: