Toysdaily 玩具日報

查看: 4736|回復: 11

[分享討論] Figure rise standard 超4們

喱個系列真係愈來愈有趣,抵玩過shf多多聲。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Nice sharing!{:1_377:}
How about the strength of the joints?
其實呢兩隻set入係抵d

Body、尾同雙手係一樣,悟空條褲係超一條褲,我相信比達雙腳都會用響之後d比達度
driftchu 發表於 14-2-2017 09:20 PM
其實呢兩隻set入係抵d

Body、尾同雙手係一樣,悟空條褲係超一條褲,我相信比達雙腳都會用響之後d比達度

唔啱睇咪唔好睇囉!唔洗話人低b呀!
Nashlam 發表於 14-2-2017 08:58 PM
Nice sharing!
How about the strength of the joints?

關節非常實淨,而事實上成隻成品係好輕。
167169 發表於 14-2-2017 11:24 PM
唔啱睇咪唔好睇囉!唔洗話人低b呀!

睇字面,抵又唔同低...是否抵D ?
要問番佢先知..:ar:
hompage 發表於 15-2-2017 02:20 AM
睇字面,抵又唔同低...是否抵D ?
要問番佢先知..

😨咁我睇錯佢意思啦!對唔住大佬🙇
佢如果出布洛尼超西版, 我會入隻玩下.:D
馬仔 發表於 15-2-2017 01:28 PM
佢如果出布洛尼超西版, 我會入隻玩下.

如果跟足比例隻大波蓮會相當巨大。
馬仔 發表於 15-2-2017 01:28 PM
佢如果出布洛尼超西版, 我會入隻玩下.

I have SHF one, if figure-rise release i will make him as Broly 2nd coming!
Nice sharing, thanks
做形很好.讚{:1_377:}