Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jovi

......開心的大阪之旅......

原文章由 阿祖 於 31-5-2007 12:42 AM 發表

盒野有幾多隻公仔呀大大,同埋幾銀呀?
thx:)

重未開..:shy:,不過我諗得個3隻...但尋宝過情同老婆都非常開心...:)$2千幾日元.
原文章由 於 5-6-2007 02:11 PM 發表
打火機好似要 偷運喎~~;p
查得好嚴下..

本來買咗20幾個.....:DD,有1号,2号.V3,乞嚏大魔王,諗住做手信,點知......比卡飛收哂:sad::sad::sad:
原文章由 JarvisCocker 於 5-6-2007 09:08 PM 發表
蒙羅利莎0個幅係甚麼來的?

MyBlog : http://hk.myblog.yahoo.com/Jeffrey-JeffreyLam

用衫縷做架!!(神户某商場)
:)好正呀, 我真係有衝動想再過去行吓~~~但係果度唔係旺角呢:die:
報吓大板價先..
THE FRIST 1号:$   !)%)
电腦奇俠12:$   !@%)
合金魂KING早:$   $#):DD
原文章由 jovi 於 5-6-2007 21:47 發表

本來買咗20幾個.....:DD,有1号,2号.V3,乞嚏大魔王,諗住做手信,點知......比卡飛收哂:sad::sad::sad:

:?點解唔寄倉?
原文章由 腳踏七粒星 於 11-7-2007 02:14 AM 發表

:?點解唔寄倉?

我就係寄倉,不個比''X泰''發現.:no:,都係坐返ANA好.......:),樣樣服務都好過X泰多多聲............................
攪到我都想去添.....多謝師兄既靚相, 重有無多d呀 ?
原文章由 雨雲大師 於 14-7-2007 01:07 PM 發表
攪到我都想去添.....多謝師兄既靚相, 重有無多d呀 ?

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;highlight=%2BJOVI

......開心的大阪之旅......2....:)...Thx..........
Thx for sharing!
下次自由行都想去大阪!!!!!!!!  :)
very nice !! glad to see u had a good trip.
頭像被屏蔽