Toysdaily 玩具日報

查看: 6451|回復: 26

[玩具攝影] SR鐵甲萬能俠(2017年雞年限定版)登場!!!

2017年1月SR鐵甲萬能俠(2017年雞年亞洲限定版)終於都趕及農曆年前推出:), 作為每年農曆年主打產品, 相信都冇咩好講了..........:(都係依舊改色再加上農曆年生肖的特色圖案咁啦......唔知會唔會可以每年出落去呢.......:he:

好有過年大節既BOXART設計~

盒內包裝配件一覽~

主體胸口及腳部換上雞年塗裝設計~

雞, 龍, 猴年版萬能俠~

師兄,乜原來有出過龍年咩?
仲以為上年猴年係第一隻:handshake:
bonbonman 發表於 6-2-2017 12:40 PM
仲以為上年猴年係第一隻

龍年其實係呢隻,你可以當冇出過...

恭喜發財,身体健康。
三隻放埋一齊都幾靚,金銀紅黑都玩哂,都想睇佢點出落去:handshake:
This year's color is already better than last year. Last year one is really really really ugly !
bonbonman 發表於 6-2-2017 12:40 PM
仲以為上年猴年係第一隻

樓下有CHING已解答, 不過見佢心口有龍形圖案咪當係先囉...........:p

大家咁話啦, 你都快D賺多D啦............:he:
少左見你入玩具呢..........
robotkelvin 發表於 6-2-2017 01:54 PM
三隻放埋一齊都幾靚,金銀紅黑都玩哂,都想睇佢點出落去

係呀, 如果有幸出晒十二隻都咪話唔壯觀..............:34:
gapkwan 發表於 6-2-2017 01:55 PM
This year's color is already better than last year. Last year one is really really really ugly !

絕對認同, 上年果隻真係好多人接受唔到架..............:36:
Now is $4xx and I must buy it... When price slash to $300 around... :shy:
Douglas.M.Saint 發表於 6-2-2017 02:56 PM
Now is $4xx and I must buy it... When price slash to $300 around...

德哥, 我都係見佢回返D先入咋...........你唔洗啦, 新年發咁多大財......:58:
ray文 發表於 6-2-2017 02:59 PM
德哥, 我都係見佢回返D先入咋...........你唔洗啦, 新年發咁多大財......

Nothing and paid 1 month salary for Tax.............. I can eat NW Wind for these 2 months...................{:1_229:}
Douglas.M.Saint 發表於 6-2-2017 03:01 PM
Nothing and paid 1 month salary for Tax.............. I can eat NW Wind for these 2 months........ ...

咁證明你有能力先交咁多啫...........況且見你FB D食飯照邊騙到人架..........{:1_374:}
Anyway, 都祝你新一年可以繼續搵多D啦, 可以再同大定分享多D..........:)
小堅 發表於 6-2-2017 01:37 PM
龍年其實係呢隻,你可以當冇出過...

但唔可以當冇入過嘛...............:43: