Toysdaily 玩具日報

查看: 13607|回復: 13

[DID / 3R] [YOU'RE FIRED!!!] 45th President of the United States "Donald Trump"

:34:

都算幾似吓。有無師兄會訂貨?
訂番泥擺、玩,有乜好擺、玩?有無想訂的師兄可以分享下諗法?
Mad Dog is slimmer than the real person.:x{:1_374:}:34:
好有趣的figure:x
招牌手勢冇招牌表情配合
更可況個手勢似"ok"多d...
頭髮有這麼多?? 出6"的會考慮
呢隻個樣美化左真人好多
The close up pic is better. May be the hair is not weird enough and the body is too slim. Donald Trump is very fat in person.
我都喺7仔訂咗隻玩下笑下..$74x雙頭雕算抵玩3月派貨
太靚仔喇!個樣唔夠衰唔夠賤, 仲有個嘟嘴口臭表情先係Donald Trump 㗎嘛!
:he:

ilove12inch 發表於 4-2-2017 05:12 PM
訂番泥擺、玩,有乜好擺、玩?有無想訂的師兄可以分享下諗法?

個人覺得呢個都幾有趣味性,唔係因為特別喜歡呢個總統,純粹覺得呢個人夠痴線,每次見到佢D新聞都覺好笑,而且買一個人偶返黎,都係個人喜好架啫,有乜好玩同有乜好擺都係好個人,無特別既準則同理由,即係有時我自己會見到D明明覺得好另類甚至覺得有D肉酸既figure,都會諗呢D咁既野都會有人買??但唔好理,都總會有人追捧,只係各人喜好不同而已
:he::he: