Toysdaily 玩具日報

查看: 12056|回復: 29

[個人收藏] 勇者雷登/BraveRaideen/勇者萊汀/Reideen/Raydeen分享

這是小弟經過两年多,四出搜尋,:43:收集回來的,:$仍在努力中!{:1_210:}和大家分享Reideen/勇者雷登/BraveRaideen/勇者萊汀/
Raydeen:
1.勇者雷登(原色)

2.勇者雷登(其他顏色)

3.勇者雷登(Q版)

4.勇者雷登(基地/人面岩/神鳥造形等)

5.勇者雷登(漫畫/唱片/拼圖等)

6.勇者雷登(日版/美版大膠)

7."雷登櫃"

多謝觀賞!{:1_235:}
更新:2017年4月增添物品

香港無播過,唔係有機戰都唔多人識
非常壯觀的收藏系列,多謝分享。{:1_377:}

嘩 ~~~~~~ 真。雷登 fans 出場 {:1_377:}
等我 post 個日版 opening 先。
https://youtu.be/rycdqVOz0AQ

話時話,我覺得 無聊的人 c兄 最難得既係 對 雷登果份 「專一」... :$
真的很壯觀勵害, 雷登迷! {:1_377:}
果然係雷登迷!:D
無兄神級雷登收藏家~!!{:1_377:}

有興趣了解甚麼原因在两年間激發出這股狂熱呢~
人仔貓 發表於 3-2-2017 11:35 PM
無兄神級雷登收藏家~!!

有興趣了解甚麼原因在两年間激發出這股狂熱呢~

两年前...小弟以為只有這幾款,越揾越多,個坑越踩越深!:75:

哇!雷登神人!!正啊!!!
Crazy, 有料到,有心機,有水,什麼都有,果然是屎硬粉絲。
佩服!!

多謝分享,大開眼界。
有興趣八,第二収藏量最多是那個角色,又或者,雷登根本不是站第一?
謝謝分享雷登收藏, 無敵, 好壯觀!!!
:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$:$

太厲害, 自問做唔到, 興趣太多
:handshake:好多谢分享,银河一般既爱