Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2017年7月 SHF【龍珠Z】比達 (官圖P2)

唔係限定
咁可以考慮買多隻,cut咗裙甲改做 娜美星版!
newnov 發表於 20-3-2017 05:42 AM
其實龍珠玩具由扭蛋到可動笨記從來都無跟過原作漫畫,只有megahouse先咁好會跟 ...

HG扭蛋會跟下漫畫顏色
套甲d上色....唉

我知宜家人工貴唔上陰影,但可以上實d色o羅
driftchu 發表於 29-4-2017 09:28 PM
套甲d上色....唉

我知宜家人工貴唔上陰影,但可以上實d色o羅

新版盔甲都沒上色真的很醜,舊版好看很多

sddwwe 發表於 30-4-2017 07:51 AM

公道d講,紐約展果兩隻d邊係噴得sharp既

但上面果隻就唔係,真係如果有埋個模吸住比你噴都噴到化邊的話,咁真係好求其
同樓主第一張相顏色差咁多!

有舊版比達就好,而且比達已經有幾隻,唔再追啦!

At least it should be black line written.
依隻又幾好,比埋同唔空對打的特效就重理想
如果出比達大猿就好,悟空一定要出新素體,同埋有兩條#褲帶版
想問龍珠邊幾隻係新素體?
已出嘅起碼有爛衫超1悟空(呢隻或者叫Ver.1.5)、爛衫超2悟飯、戰鬥衣超1比達、戰鬥衣超1長髮杜拉格斯
已正式公布將會出嘅有超3悟空、超神悟空、舊戰鬥衣比達、舊戰鬥衣立巴(呢隻第一次出唔知叫唔叫新素體...)
淨係諗到咁多,有漏請其他師兄補充
hosnake 發表於 18-5-2017 02:32 PM
已出嘅起碼有爛衫超1悟空(呢隻或者叫Ver.1.5)、爛衫超2悟飯、戰鬥衣超1比達、戰鬥衣超1長髮杜拉格斯
已正式 ...

多謝師兄解答。我見維斯同beerus個盒同啲2.0一樣以為都係新素体
SHF should also make cooler(after Transform)/Broly(before transform to LSSJ)(Black hair and SSJ Version).