Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 SHF【龍珠Z】立巴 (官圖P2)

好 like 呢d大大隻隻角色, 好像大波蓮咁
希望遲下出埋拿狄斯
感覺上大隻先做得傳神?呢隻特別靚,大波蓮都好正
iorik 發表於 9-3-2017 01:01 PM
港魂冇,隻立巴比瑞記攞咗當行貨做。

即係又周街都係貨 ?
出快D啦,出左咁耐都未出布歐,菲利同斯路咁多型態又唔出!
將莖牽 發表於 10-3-2017 01:48 PM
即係又周街都係貨 ?

可以咁理解呀…。!
newnov 發表於 10-3-2017 07:39 PM
出快D啦,出左咁耐都未出布歐,菲利同斯路咁多型態又唔出!

今時今日的技術要開發唔難, 再加上開發左唔少款但遲遲唔肯出, 佢應該都無乜心出龍珠
出多個正常表情真的咁難?全部表情都大細眼
面相幾好:47:
bandai 無心出龍珠..........look shf rider,marvel, star wars, wwe,....better than DBZ
taken 發表於 13-3-2017 10:46 AM
bandai 無心出龍珠..........look shf rider,marvel, star wars, wwe,....better than DBZ

認同!係近期好少少,舊版其實可以用不堪入目黎形容,但又可炒過千,吹佢唔漲,索性唔玩舊
Maybe 人氣強,外國都大有市場,用不著出盡力
交叉人 發表於 13-3-2017 11:56 AM
認同!係近期好少少,舊版其實可以用不堪入目黎形容,但又可炒過千,吹佢唔漲,索性唔玩舊
Maybe 人氣強 ...

DBZ係歐美好受歡迎拍得住 marvel 星戰,笨大全無理會自己國家卡通比較怪……
Akiba Showroom
S.H.Figuarts「ベジータ」「ナッパ」など、ドラゴンボールシリーズ各種アイテムも展示しています!
http://www.tamashii.jp/
stonekeung01 發表於 28-4-2017 02:21 PM
Akiba Showroom
S.H.Figuarts「ベジータ」「ナッパ」など、ドラゴンボールシリーズ各種アイテムも展示して ...

膝蓋、手踭關節顏色不同,兩截色。。。。。??
個樣都係同hg扭多差不多咁,身型又唔太得,腳掌上面兩個洞......
figma 隻隻都做到靚身型,點解笨記好似技術唔得咁?
newnov 發表於 28-4-2017 08:44 PM
個樣都係同hg扭多差不多咁,身型又唔太得,腳掌上面兩個洞......
figma 隻隻都做到靚身型,點解笨記好似技 ...

笨大唔係無技術整,而係無心發展DBZ系列。
望下SHF拉打系列,星戰,Marvel, WWE 系列比較用心製作。如果笨大專心返DBZ一定唔會係依家質數。