Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 「聖鬥士星矢」商品化希望投票

最想要電影版的角色
不然冥鬥士也要出完
出骨彫版啦。。。
ZARD 發表於 27-1-2017 05:48 AM
我想出5小強的女朋友,星矢同瞬出咗,冰河冇女唔駛出。
餘下係春麗,特別想佢出係一輝的愛人~
另外 ...

冰河有老母嘛
出個冰封特效加冰河喊樣
奧丁神衣EX...奧丁神衣EX...奧丁神衣EX..奧丁神衣EX...奧丁神衣EX...奧丁神衣EX...
佢出哂白銀同冥鬥我都買呀!:shy:

其實應該全部聖鬥士全面EX化...
ZARD 發表於 27-1-2017 05:48 AM
我想出5小強的女朋友,星矢同瞬出咗,冰河冇女唔駛出。
餘下係春麗,特別想佢出係一輝的愛人~
另外 ...

冰河有個老母,都好靚下架!
haha19880311 發表於 27-1-2017 10:55 AM
奧丁神衣EX...奧丁神衣EX...奧丁神衣EX..奧丁神衣EX...奧丁神衣EX...奧丁神衣EX...

等不如自己改:78:

EX海魔女放在魂限都仲有貨尾, 從保守的苯大的角度來看,再出海鬥士的機會應該低d。

而Ex會出神鬥士與否,就要看看市場對神鬥士的鐘愛程度會否比海鬥士高(個人覺得只是差不多)。

因此我傾向相信除會出三巨頭同其餘幾個黃金冥衣外,EX將會出神聖衣五小強,既因為神話本身出得不太好(由其是紫龍),亦可以出埋OCE順理成章cap多次水。

神話的話,把新角色放在魂限應該是大方向。(個人希望多一點白銀聖鬥士,或者紫龍在冥界以一敵三的三個冥鬥士,或者把紫龍同冰河一齊打倒的那位, 也是個人心中的“上上之選”)。
百鬼咁夜行 發表於 27-1-2017 09:52 PM
EX海魔女放在魂限都仲有貨尾, 從保守的苯大的角度來看,再出海鬥士的機會應該低d。

而Ex會出神鬥士與否 ...

你有去投票的話,就知問卷有問出唔出天魔星等冥鬥士!!
小弟最想B社出天捷星、天魔星、天牢星三人眾,特別係天捷星,件甲真係幾型!
另類選擇︰天醜星,因為它將會係有史以來最巨型的神話!
再另類選擇︰「幕後黑手」城戶光政,無佢女神就養唔大,更加唔會有星矢五小強,論重要性他最應該被商品化!如果嫌份量不足可以加埋管家辰已一齊出,辰已可以有西裝和劍道服可以替換!
不過在開新Line之前唔該先請B社「找數」吧!冥黃金出得一半,海鬥士只得兩隻,三巨頭只得天猛星,出曬剩低個D先再攪新Line吧!
狂四郎 發表於 27-1-2017 04:13 PM
等不如自己改

要在素體上動刀,我冇咁好手藝...
五小強神聖衣EX!!!
kc_him 發表於 28-1-2017 06:09 PM
五小強神聖衣EX!!!

Cannot agree more than this.
I hope the waist without cloth can be wider as 黃金聖鬥士 waists are slim as a toothpick that so illogical.
投左太陽神亞波羅