Toysdaily 玩具日報

查看: 10052|回復: 14

[分享討論] THE Walking dead ...終於買到你!

大家好,

話說小弟好鍾意 Walking dead,
前排3A出左Rick,所以想儲埋Carol & DARYL,
奈何時3A只公佈DARYL個大佬同埋黑妹...,Carol 更加無下文,
中港又唔見得有賣,外拍又有風險而且貴,所以隨緣啦...
點不知尋日想趁新年前出旺角買下野,結果就執到隻DARYL!!!

8魚有找,未有3A之前可能係最好既DARYL,
植髮,雙頭雕,包膠手,FULL SET,抵玩到...!

好gay友可以同行喇,唔知幾時買到Carol呢!?
小弟有錢買玩具無錢買相機,各位師兄勿見怪,謝謝!

請問旺角哪裡有這款?
RX-78-02 發表於 25-1-2017 11:58 AM
請問旺角哪裡有這款?

皆旺 上電梯賣自組軍人野果間,

IN'S 唔記得1樓定2樓有間細細地賣好多雜牌子FIGURE都有得賣.

謝謝  發表於 26-1-2017 01:47 AM
darly 對手肌肉邊有咁勁啊?!
點解箭佬個樣咁似被人打左一身咁
zero_bid_ex 發表於 25-1-2017 07:11 PM

可能係俾尼根禁錮時期...........:he:

zero_bid_ex 發表於 25-1-2017 07:11 PM

有雙頭雕,另一個無傷,眼神望前.
唔似,我寧願等官方three zero出好過。。。
睇相有頭大身細的感覺。
唔知係咪個髮型影響,第一個髮型好怪,第二頭大身細得好嚴重,所以我就覺得麻麻地喇
elliottlai 發表於 26-1-2017 10:10 AM
唔知係咪個髮型影響,第一個髮型好怪,第二頭大身細得好嚴重,所以我就覺得麻麻地喇

手機相影得差...實物靚好多{:1_229:}
ultramanwai 發表於 26-1-2017 09:57 AM
睇相有頭大身細的感覺。

手機問題....................................
可能配以下頭雕會更有味道:

https://item.taobao.com/item.htm ... amp;id=544457602472
The hair style made him like a beggar.