Toysdaily 玩具日報

查看: 7421|回復: 18

[個人收藏] 【玩具日記ソ執玩具】#1

【玩具日記ソ執玩具】#1

Facebook: Caspar Wai
Instagram: caspar_wai
Youtube: Caspar Wai 嘉士伯
訪問 & 合作策劃 E-mail: casparwaiwaiwai@gmail.com

喜歡這影片的話,歡迎大家分享出去 & LIKE!
If like this Video, welcome to share my Video & LIKE !
アソ映画ソプよス場合ゾ、私ソжЫレ&LIKE共有エペギバズ歓迎!

如果大家想留意【玩具日記】的最新動向
歡迎大家訂閱我的Youtube頻道!

If you want to pay attention to 【Toys Diary】any news,
Welcome to subscribe to my Youtube channel!
やスギゾ【れパグヒ日記】任意ソЯшみЗズ注意メ払よプよズウギゆ場合ゾ、私ソYouTubeХц⑦бюズДйЗヱьユйデプよアガ!

【玩具日記】Facebook 專頁:
【Toys Diary】Facebook Page:

https://www.facebook.com/toydiary2016

Caspar@玩具日記

竟然睇左2次...

YA~YA~YA~~~{:1_374:}

身有同感~無位~無~無位~~~

已經拋棄左好多靚盒...

NO~NO~NO~~~:69:

多謝分享!
賞金獵人 發表於 22-1-2017 09:47 PM
竟然睇左2次...

YA~YA~YA~~~

哈哈哈~多謝你既支持~YAYAYA~鐘意影片既話可以分享~LIKE~訂閱!!!!!!!!!!!!!!!!!!
casparwaiwaiwai 發表於 22-1-2017 09:49 PM
哈哈哈~多謝你既支持~YAYAYA~鐘意影片既話可以分享~LIKE~訂閱!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唉,拍到我的心聲,支持樓主再拍多些玩具迷的心酸使,我見有其他樓主用display box 入住玩具,碟高佢,方便收藏又唔怕䴤,我而家都仿效,因為我冇玻璃櫃,呢個方法都可行
我而家最終要掉合金魂盒,考慮中................
馬仔 發表於 23-1-2017 07:31 AM
我而家最終要掉合金魂盒,考慮中................

哈哈哈~無辦法~要玩玩具~就要諗D計仔~YAYAYA~多謝支持影片~
gogomax 發表於 23-1-2017 12:58 AM
唉,拍到我的心聲,支持樓主再拍多些玩具迷的心酸使,我見有其他樓主用display box 入住玩具,碟高佢,方便收 ...

哈哈哈哈~YAYAYA~多謝你支持影片~display box係點既樣?!鐘意我既片就分享/LIKE/訂閱啦~你地小小支持,就係我既動力所在~~~~~~YAYAYAYAYAYA~~~~~~
casparwaiwaiwai 發表於 23-1-2017 11:26 PM
哈哈哈哈~YAYAYA~多謝你支持影片~display box係點既樣?!鐘意我既片就分享/LIKE/訂閱啦~你地小小支持,就係 ...

好似這種膠箱,幾方便

http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D2&page=1
gogomax 發表於 24-1-2017 04:50 PM
好似這種膠箱,幾方便

了解!!!!!!感謝分享~~~~~~YAYAYA~~~~~~
咁岩得咁橋,我今日都執玩具,係執去賣~~~:help:
pein 發表於 25-1-2017 12:19 AM
咁岩得咁橋,我今日都執玩具,係執去賣~~~

哈哈哈~拎D咩玩具去賣?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
casparwaiwaiwai 發表於 25-1-2017 06:49 PM
哈哈哈~拎D咩玩具去賣?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

拉打既SHF同埋d DX~~~
pein 發表於 25-1-2017 06:52 PM
拉打既SHF同埋d DX~~~

了解~~~~~~YAYAYA~~~~~~~~~~~
係盒都掉,入哂落一個大箱就算
gumng 發表於 26-1-2017 12:53 AM
係盒都掉,入哂落一個大箱就算

YAYAYA~都係好似我咁摺埋D撚!盒?!!!!!!!!!