Toysdaily 玩具日報

查看: 5678|回復: 10

[玩具攝影] SHF超級撒亞人 - 比達Ver.2遲來登場!!!

2016年10月SHF比達Ver.2推出, 事隔3個多月才有時間出拍照及出報告.........:(不過遲都好過冇啦.................:78:既然出得Ver.2各方面都算有改進, 造型及身型都算是不錯了........:)只是覺得面相及配件都仲係略為少呢.......{:1_197:}

最後兩父子一同合照~

呢隻有入,所以知你滲了線。

可動高,不過肌肉仲係lv.1, 唔知幾時至出爆肌版
It's very nice. I expect super saiyan 3 vegeta/super saiyan 4 with latest design as well.
文爺 新年快樂! 龍珠戰隊又多一員! {:1_220:}
正,2隻都咁正。杜拉格斯身型好似正啲。比達面相好似唔係咁似
終於起雙飛報告!!支持!!
可變戰士 發表於 30-1-2017 12:48 AM
文爺 新年快樂! 龍珠戰隊又多一員!

大家咁話啦, 你新年發唔少財啦.........入咁多好野~:78:
gazza1211 發表於 30-1-2017 04:42 AM
終於起雙飛報告!!支持!!

THX Gazza兄, 你都入唔少啦, 宜家龍珠算熱鬧好多..........:he:
stockholder 發表於 30-1-2017 02:11 AM
正,2隻都咁正。杜拉格斯身型好似正啲。比達面相好似唔係咁似

THX, ver.2點都好過舊版既........希望遲d再出多d新既角色啦~:)
Nashlam 發表於 29-1-2017 02:37 PM
It's very nice. I expect super saiyan 3 vegeta/super saiyan 4 with latest design as well.

係呀, 相信大把人都期待佢快d 出新版悟空超3呢......:D
mushroom 發表於 29-1-2017 01:33 AM
呢隻有入,所以知你滲了線。

可動高,不過肌肉仲係lv.1, 唔知幾時至出爆肌版

連你都入得就知係好野啦...............快D出多D新角就好.......:78: