Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具報告] 裝甲蝙蝠 強差人意 Armored Batman Chrome Black Ve

白衣是來支撐灰衣
不過有甲啦啦!
numan123 發表於 21-1-2017 01:15 AM
thx.  我都搵唔到video,淨係見fb點樣剪。但我反而想知件外衣同上半身既裝甲點除......

條衫係要折線除出黎之後聯反,最難拆我覺得係脛果舊膠。拆得預有野爛不過可以庶反

就係咁鬼貴 (我係窮l)唔捨得爆佢甲同衫囉......... 無經驗唔會整得靚..... 至少要好多時間攪...  發表於 23-1-2017 09:44 PM
darknight 發表於 21-1-2017 12:48 AM
我都唔追求合金. 只想要鋼琴/電鍍黑. 否則我買隻原色版自己噴都靚過佢.

可惜無時間. 唔係做嘜訂佢&#2 ...

HT我唔訂貨,得隻1比4 42有單

.........
numan123 發表於 21-1-2017 01:15 AM
thx.  我都搵唔到video,淨係見fb點樣剪。但我反而想知件外衣同上半身既裝甲點除......

上半身裝甲有一邊是可以移取,慢慢搵。
外衣就要剪開�之後重新貼上吧(裝甲可以遮晒。)

要膽大心細. 我無膽鬼~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  發表於 23-1-2017 09:46 PM
chankb 發表於 21-1-2017 09:24 AM
I brought and was very disappointed when seeing other brothers' photos and open box myself.  But t ...

AGREE... now i just have a few order receipts and very soon I can break apart from HT

NOT WORTH OUR BLOOD MONEY
bigtomm 發表於 21-1-2017 10:16 AM
以前D超合金把電鍍劍是可彈的

??????

起碼ht以前多gimmick. 就好似隻窩物煎咁 個肩砲唔係換件...
但依家gimmick欠奉, 換件多. 咁樣換法我玩6"都得啦
bigtomm 發表於 21-1-2017 10:20 AM
白衣是來支撐灰衣
不過有甲啦啦!

所以我惗係味充大隻用. 但為充大隻犧牲可動好不智
唔通防色移? 但又唔似丫....  
mushroom 發表於 23-1-2017 01:02 AM
HT我唔訂貨,得隻1比4 42有單

.........

我重有daredevil...  cap 3中ironman, 異型卡通面女會賣埋佢... 都無嘜剩lu.  退左倉好多野賤賣左. 財散人安樂
darknight 發表於 23-1-2017 09:45 PM
我重有daredevil...  cap 3中ironman, 異型卡通面女會賣埋佢... 都無嘜剩lu.  退左倉好多野賤賣左. 財散 ...

如果有超越mark 45的ironman產品, 我或者會入
darknight 發表於 23-1-2017 09:43 PM
所以我惗係味充大隻用. 但為充大隻犧牲可動好不智
唔通防色移? 但又唔似丫....

都可以阻擋 ,唔比塊布攝入關節裡頭, M記D幪超便穿打底褲.

你未見識過舊時的超合金?例如V形, 六神把大劍都唔係硬野.
mugfei 發表於 19-1-2017 09:33 PM
一定要剪開內衣,可動性提高好多�不再是一隻雕像。

剪左內衣都唔算太硬直je
taylortoy01 發表於 23-1-2017 12:48 AM
條衫係要折線除出黎之後聯反,最難拆我覺得係脛果舊膠。拆得預有野爛不過可以庶反

其實都係有一定冒險成份

所以咁貴買番梨吹脹.... 再加上外表塗層偷工減料...... 傷心傷錢包  發表於 24-1-2017 11:17 PM
bigtomm 發表於 24-1-2017 05:30 AM
都可以阻擋 ,唔比塊布攝入關節裡頭, M記D幪超便穿打底褲.

你未見識過舊時的超合金?例如V形, 六神把大 ...

見識過!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!