Toysdaily 玩具日報

查看: 9233|回復: 13

[DAM Toys] Damtoys已獲得“刺客信條”(Assassin's Creed)遊戲和電影的12寸人偶製作版權!

DAMTOYS:刺客信條粉絲好消息! Damtoys宣布已取得《刺客信條/Assassin's Creed》遊戲和電影的製作版權!

我們很快將會為玩家們帶來育碧最暢銷的電子遊戲《刺客信條》系列珍藏人偶!

以及由美國二十世紀福克斯電影公司發行、人氣影星邁克爾·法斯賓德(Michael Fassbenderr)及瑪麗昂·歌迪亞(Marion Cotillard)所飾演的《刺客信條》電影1/6珍藏人偶以及1 /4雕像!

敬請密切關注!

Hello to all fans of Assassin's Creed!
We are glad to announce Damtoys is licensed to bring a range of collectibles from Both Assassin's Creed movie and video game series.

We will present you collectible figures from the most popular video game series officially licensed by UBISOFT. And also officially licensed figures from Movie by 20th Century Fox, features Michael Fassbenderr and Marion Cotillard.
Please stay turn for our updates!

Thank you.

Save
:shy:{:1_377:}:handshake:
OMG!!!
等左咁耐終於有廠出喇!!!
HT果隻有機會要入盒喇:$
Game 果張圖係米HT 出過既造型? 吾係甘硬碰硬呀?

HT都M年前的產品啦
今躺賣埠的應該唔會失禮卦
Must buy item for movie version.
愈來愈多HT以外的廠商正正經經拎版權去出figure,
終於可唔需日等夜等HT漏少少空檔去出其他題材,
對於玩家絕對係好事。
hk大人 發表於 17-1-2017 05:20 PM
Game 果張圖係米HT 出過既造型? 吾係甘硬碰硬呀?

HT o個隻頂帽做得唔靚
硬碰硬我就睇實呢隻做成點
做得好我九成九會預錢買

期待見到實物
造型好一定支持
chuboy 發表於 18-1-2017 03:44 AM
HT o個隻頂帽做得唔靚
硬碰硬我就睇實呢隻做成點
做得好我九成九會預錢買

HT 果隻我有, 我反而想佢出其它集數造型
Damtoys 以往的質素惦唔惦?
carousal 發表於 21-1-2017 06:55 PM
Damtoys 以往的質素惦唔惦?

現代軍事人偶龍頭(之一)
又一黑幫系列都係市場獨有
玩軍事人偶D人有無50歲?
kaselai 發表於 22-1-2017 10:48 PM
現代軍事人偶龍頭(之一)
又一黑幫系列都係市場獨有

非常期待, 這個主題等HT出的話可以死得.... 淨係掛住出Marvel, Star war.....