Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 【玩具日記-搪膠公仔系列#40{玩具日記ソAngel Abby&Aliens Park&玩工房}

【玩具日記-搪膠公仔系列】#40 { 玩具日記ソAngel Abby&

Aliens Park&

玩工房(PLAY STUDIO)@TTF 2016! }

TTF 2016 – Booth A83

【玩具日記】主腦Caspar親身到台北支持香港本地創作~

“ Aliens Park & 玩工房(PLAY STUDIO) ! “

2016 台北國際玩具創作大展

展覽日期: 2016/10/7 (五)  ~  2016/10/10 (一)
展覽地點: 華山 1914 文創園區東二館
展覽時間: 10:00~20:30
售票資訊: http://goo.gl/M8KRZt
購票售價: 單張票券 $200
主辦單位: Monster Taipei
官方網站: http://www.taipei-toyfestival.com/

“ Ya Ya Ya! “

Caspar - 【唔知為乜】 (歌詞)

Ya……Ya….. Ya……Ya……
Caspar On The Mic……On the Track……
Ya……Ya…..Ya……Ya……
(Do do do do do do do do do do do……)
每日番工 放工 唔知為乜? Ya…..
(Do do do do do do do do do do do do do do……)

每日 番工 放工 唔知為乜?
日做 夜做 搞到 腦閉塞
身邊 是是非非 其實都係 廢UP
口齒不清 講野 甩甩咳咳
人 越黎越老 就黎 俾人執骨
顏色 可以轉變 就好似 油漆
可一 不可再 係時候 說 “ 不 “
“ I Don’t Give A FXXk “ 乜柒 都話 得
成日 話我做錯 係咪 姓 “ 屈 “ ?
人生 究竟 係 得 定係 失?
“ Suck My DICK “ 係咪 被迫?
唔好扮熟 咪 認親認戚
係REAL 定係 FAKE 同你 唔太 相識
相識 但你副 眼鏡 係有 “ 色 “
知你巴閉 係 皇親國戚 (係皇親國戚…….)

凡事留一線 日後好相見
反正 未必 再有 機會再見
再見 亦是朋友 定係 損友?
幾時 先肯 收手 減少爭鬥
有病 睇醫生 或者 針灸
錯 就要 認 打 要 企定
要 睇你 面色 仲有 心情
咁樣 去做野 我邊有 心情?
當我 係 異形 話我 咋形
話我 冇野做 係度 狗Fing Fing
唔該你收聲 我想 靜一靜 (靜一靜……靜一靜……靜一靜……靜一靜……)

(Do do do do do do do do do do do……)
(Do do do do do do do do do do do do do do……)

狗UP當秘笈 講乜都得
每日番工 都唔知為乜? (唔知為乜?...... 唔知為乜?......)
番工 放工 唔知為乜? (唔知為乜?......)
番工 放工 唔知為乜? (唔知為乜?......)
講乜 講乜柒都得
講乜柒都得……講乜柒都得……
講乜柒都得……

Facebook: Caspar Wai
Instagram: caspar_wai
Youtube: Caspar Wai 嘉士伯
訪問 & 合作策劃 E-mail: casparwaiwaiwai@gmail.com

喜歡這影片的話,歡迎大家分享出去 & LIKE!
If like this Video, welcome to share my Video & LIKE !
アソ映画ソプよス場合ゾ、私ソжЫレ&LIKE共有エペギバズ歓迎!

如果大家想留意【玩具日記】的最新動向
歡迎大家訂閱我的Youtube頻道!

If you want to pay attention to 【Toys Diary】any news,
Welcome to subscribe to my Youtube channel!
やスギゾ【れパグヒ日記】任意ソЯшみЗズ注意メ払よプよズウギゆ場合ゾ、私ソYouTubeХц⑦бюズДйЗヱьユйデプよアガ!

【玩具日記】Facebook 專頁:
【Toys Diary】Facebook Page:

https://www.facebook.com/toydiary2016

Caspar@玩具日記

YAYAYA~~~~~~~~~~~~~