Toysdaily 玩具日報

查看: 10714|回復: 32

[玩具攝影] Figma魔法騎士 - 獅堂光登場!!!

2017年1月小弟入手第1件玩具居然會係最少入手既Figma產品..........:(可能都是因為以前對魔法騎士呢套動漫有愛啦.............:shy:近排由於太忙, 令到少了時間入手玩具, 影相就更加....變相都好耐沒有出post了, ............希望遲d會有多d時間可以繼續出多d post啦.........:^講返呢隻主角 - 獅堂光造型及表情都算唔錯, 係配件及手型略少.....整體水準OK~:love:

Boxart設計~

內部配件一覽~

主體前後模樣~

賣萌時間.........

耳朵頭飾好配合呢..........

故事重要武器 - 魔法劍~

點少得同莫哥拿合照呢.......

坐沙發支持:shiny:           

THX gazza兄十卜呢.............:)
第一季非常好睇,再加上op1超好聽,最尾個真相仲好爆下,可惜第二季極速走下坡
THX sharing:)

Figma小光唔跟莫哥拿真可惜,希望遲下小海/小風會跟番
yugi 發表於 16-1-2017 03:44 PM
第一季非常好睇,再加上op1超好聽,最尾個真相仲好爆下,可惜第二季極速走下坡

係啦, 所以好多野都係頭炮最掂.............{:1_377:}
吉野凜花 發表於 16-1-2017 04:11 PM
THX sharing

Figma小光唔跟莫哥拿真可惜,希望遲下小海/小風會跟番

係啦, 咁都唔跟埋比人.........好在我都有隻扭蛋頂下...............:78:
文爺又開新line, figma好多好野大把你入:p
支持文爺放毒{:1_220:}

快d分享百獸王, 等你{:1_203:}
可變戰士 發表於 17-1-2017 02:26 PM
支持文爺放毒

快d分享百獸王, 等你

long time no see la.............放鬼放馬咩, 好價你又唔幫我入隻.......宜家唔知等到幾時先入到........:49:
wingsiu 發表於 17-1-2017 01:23 PM
文爺又開新line, figma好多好野大把你入

錯喇, figma真係唔會多入, 除非真係出大愛角色先會考慮..........:58:

全劇都令我好興奮,希望呢位妹妹賣得好,否則兩位姊妹幾難出到世!
小野田爬坡令我有感而發。
The anime seemed shown in ATV in mid 1990s.
呢套甲, 唔跟動畫, 又唔跟原作, 都唔知來自何處
ray文 發表於 17-1-2017 04:05 PM
long time no see la.............放鬼放馬咩, 好價你又唔幫我入隻.......宜家唔知等到幾時先入到....... ...

{:1_236:} ....... 文爺唔咪拿左幾板百獸王咩?? {:1_229:}