Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pnchan

[玩具攝影] Vtstoys Darkzone Agent !!! (有新相Update, 多圖! )

終於收到通知啦,等過幾日才去拎
DVD迷 發表於 16-1-2017 09:27 PM
終於收到通知啦,等過幾日才去拎

good o丫! 我宜家開始搵緊D槍比佢玩! hehe!!!{:1_374:}
前晚拎左今日先有時間玩:46:
DVD迷 發表於 22-1-2017 11:01 PM
前晚拎左今日先有時間玩

整d嘢上身都有排整,我宜家準備緊我o係game到D愛槍比佢影相,就黎到齊啦!到時就會郁手再影相!

己經搵到幾支,應該襯卦!o係淘寶搵咗支狙擊槍,但係個size唔啱,要搵過lu.......

之前都題過, 買o左呢隻Figure之後我好積極為佢配一o的另加o既配槍同配件, 當中搵到不少好o野, 就再影多o的相啦!

另買既護目鏡, 襯晒!

今次影相用o既槍係出自軍事Figure廠商Damtoys, 配色同配件都好Detail好高質! 正!

比我搵到支同跟Figure支槍一樣有可摺槍柄o既狙擊槍, 顏色亦襯到絕! :p  

呢隻Figure最好玩係自由度高, 今次背囊o既配置部份係自己諗o既, 效果可以吧! 當然, 有玩Game o既一定知道通信器係重點吧!      

呢支機槍我最喜歡o既槍柄部份, 可以申出o黎 感覺有o的未來Feel!!!好有型!  

有狙擊槍, 當然有子彈吧! 亦有自配既手榴彈呢!

Seems you love it very much pal! {:1_220:}

How to chop the logo into the photo without frame?
Douglas.M.Saint 發表於 7-2-2017 09:12 AM
Seems you love it very much pal!

How to chop the logo into the photo without frame?

無喎!我都係網上面搵o左個淨已經去底o既logo加少少嘢再拉落去o啲到o乍!唔係太難!
pnchan 發表於 7-2-2017 09:24 AM
無喎!我都係網上面搵o左個淨已經去底o既logo加少少嘢再拉落去o啲到o乍!唔係太難!

唔洗退地方便好多... {:1_238:}

係,其實網上面好易搵呢o的logo,本身已經係png去o左底o既file,加多少少o野就用得,好方便!