Toysdaily 玩具日報

查看: 6644|回復: 14

[玩具攝影] [龍珠一圖] 始終都係斯路遊戲最正

未齊人
Where is the photo?
師兄專登搵返隻啱size嘅無閑{:1_377:}
無計, SHF無閑買唔起:38:
咁樣顯得超造集好正!
正義的朋友都齊哂。個背景好襯!
超造集係正,可惜又停曬
龍珠真係好需要出翻一個高質素系列啊,
而家shf係就係靚左但都唔太滿足到我
真係希望有廠出12吋或者由megahouse出可動系列,
只有megahouse先做到龍珠感覺
超造集面相同造型真係好正,尤其係黑髮比達,鳥山明d味道出晒黎
newnov 發表於 15-1-2017 06:37 AM
超造集係正,可惜又停曬
龍珠真係好需要出翻一個高質素系列啊,
而家shf係就係靚左但都唔太滿足到我

DoD算高質,可惜不可動。

mushroom 發表於 16-1-2017 05:13 PM
DoD算高質,可惜不可動。

DoD問題的確係唔可動,不過佢d衫都太鬆身
我真係好想有個高質素的系列比我儲下
newnov 發表於 18-1-2017 07:17 PM
DoD問題的確係唔可動,不過佢d衫都太鬆身
我真係好想有個高質素的系列比我儲下

其實以前的hg且大蛋已經最高質
mushroom 發表於 19-1-2017 01:41 AM
其實以前的hg且大蛋已經最高質

如果再講確切D應該是DG01隻悟空,應該是最靚扭蛋。
馬仔 發表於 19-1-2017 08:07 AM
如果再講確切D應該是DG01隻悟空,應該是最靚扭蛋。

DG依家睇返真係經典。

可動shf等面相唔會太靚,睇得出靚面相會出在景品上
I hope Bandai will also release other design of 無閑/Renewal version with Yamcha and Tien as well.
DG 同大蛋都正,不過都斷曬尾
其實想有條可動 line ,12吋都好
SHF 當初唔儲都係因為太樣衰,希望有新系列,
不過唔想笨大出,佢可動玩具永遠都出得唔似,星矢,拉打等都係唔似