Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: _aj_

[玩具攝影] VTS 1/6 THE DARKZONE AGENT VM-017#

pnchan 發表於 14-1-2017 11:48 AM
唔係! 係皆旺! 我問過銀城o個到無!

謝謝你,睇來仲要等……:no:
DVD迷 發表於 14-1-2017 12:03 PM
謝謝你,睇來仲要等……

等係值得o既, 呢隻真係做得超detail, 價錢又算合理! 有玩隻Division o既一定好滿意!
pnchan 發表於 14-1-2017 12:12 PM
等係值得o既, 呢隻真係做得超detail, 價錢又算合理! 有玩隻Division o既一定好滿意!

見你們有得玩,才心急想玩,加上銀城果間我都係第一次訂野
DVD迷 發表於 14-1-2017 12:38 PM
見你們有得玩,才心急想玩,加上銀城果間我都係第一次訂野

喔! 我宜家見現貨咁容易買, 我都好少訂lu.....
pnchan 發表於 14-1-2017 12:50 PM
喔! 我宜家見現貨咁容易買, 我都好少訂lu.....

因為我第一次去其他店訂,當時又怕唔訂出大貨會貴啲,請問師兄方便講你買邊間,大約幾錢嗎,等下次知道去買好過訂,訂慢過大貨
DVD迷 發表於 14-1-2017 01:23 PM
因為我第一次去其他店訂,當時又怕唔訂出大貨會貴啲,請問師兄方便講你買邊間,大約幾錢嗎,等下次 ...

正式價錢唔好講啦! 大概1K樓下啦! 其實十二吋我都好少買, 我主力都係買KA Ironman多! 不過有時真好唔鐘意訂貨, 困死晒! 我寧願比多少少錢買現貨好過!
pnchan 發表於 14-1-2017 01:58 PM
正式價錢唔好講啦! 大概1K樓下啦! 其實十二吋我都好少買, 我主力都係買KA Ironman多! 不過有時真好唔鐘意 ...

明白,唔該晒師兄