Toysdaily 玩具日報

查看: 10636|回復: 8

[新品消息] Son Goku SMSP Lunar New Year Color Limited

前日行旺角,於蕉人玩具見到超西悟空農曆年ver.,想問幾錢,店員竟然話賣晒

再行多幾間玩具店,平均要五條魚,上網一check,原來福記賣緊四條魚找一蟹,望望錶,去到都閂咗舖喇,唯有睇下第日有無得買。點知,去到現時點,竟然有更好嘅好意頭價,一於買佢返屋企,年三十晚放佢喺財位。。。。。。{:1_374:}

唔開箱? 等開箱圖!
周圍都唔見有既?
wakoo 發表於 16-1-2017 02:39 AM
周圍都唔見有既?

呢隻應該成街都係貨,唔難找。
笨大玩謝自己個模又出幾拾過ver之作...但某d色水上色的確很出色
馬仔 發表於 16-1-2017 08:46 AM
呢隻應該成街都係貨,唔難找。

Are you sure ? Last Saturday I went to In's point, Sino Centre and Guy Wong, and I cannot find it !
gapkwan 發表於 16-1-2017 12:41 PM
Are you sure ? Last Saturday I went to In's point, Sino Centre and Guy Wong, and I cannot find it  ...

我是上上個星期六出MK, 我見間間都有番貨, 再者, 呢隻已經出左咁多唔同既色, 理應唔多人買, 不過呢隻食正新年版, 我定價是3字尾, 而家都見4字中或尾, 好似有上調空間, 估佢唔到.:x

最平都要5舊,,,,哈,有d見650,,,
嘩~個模仲未玩爛?!:50: