Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hmsam76

[個人收藏] 童年夢想到手 -- 百獸王

兒時回憶:61:

童年只是有錢玩那些淨色的小型百獸王, 現在真想入此以滿足童年的感覺
影武者 發表於 8-1-2017 11:44 AM
兒時回憶

童年只是有錢玩那些淨色的小型百獸王, 現在真想入此以滿足童年的感覺

小弟細個時都只係擁有過一隻不能合體的膠宇宙大帝,玩到爛都唔捨得掉,而家有能力負擔得起都希望滿足返兒時的願望,講真,而家得到的感覺同細個時一定好唔同,但若而家唔入對我黎講係一個遺憾
天馬流星拳 發表於 8-1-2017 11:05 AM
哩四隻是玩合金必需的.

{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
hmsam76 發表於 8-1-2017 01:17 PM
小弟細個時都只係擁有過一隻不能合體的膠宇宙大帝,玩到爛都唔捨得掉,而家有能力負擔得起都希望滿足返兒 ...

Congratulation c-hing that you can get your precious gift.

{:1_377:}
四隻合金經典, 而且企埋一齊亦合襯:78:
(百獸王的劍大得誇張, 比較不合群)
hmsam76 發表於 8-1-2017 01:17 PM
小弟細個時都只係擁有過一隻不能合體的膠宇宙大帝,玩到爛都唔捨得掉,而家有能力負擔得起都希望滿足返兒 ...

是...感覺一定好唔同, 人大了, 但那感情...不能簡單言語...
非常美的照片,謝謝分享!
我個年代, 第四隻唔係金毛, 而係天威
唔知有幾多 ching 一樣呢
樓主呢5隻獅子好生猛好有動感. 總之係好正啦. 依家等待十五機中...
thanks for sharing
小弟都係出嚟工作後有經濟能力先補完小時侯未能購買合金玩具的心願:67: