Toysdaily 玩具日報

查看: 12118|回復: 11

[詢問] BU 百獸王合金復活?

見到有街舖又重新收訂,有冇CHING 知不知是否堅料?
出左先算,有無人咁傻走去定?!
馬仔 發表於 4-1-2017 11:20 PM
出左先算,有無人咁傻走去定?!

有的....... {:1_214:}

仲話 : 據可靠消息, 可靠, 可靠, 過年前暗黑有機到少量, 過完年會正式番大貨. {:1_228:}

我當時響什麼展中,差D就入左會俾千5蚊買黑百獸(當時未公佈B記百獸),但理智d想,新公司,都係睇定d.

果然睇到而家都眼定定咁睇同等。
Expecting for comparison with Bandai one.
B記出左貨買呢隻野既人肯定小之又小
leehow 發表於 6-1-2017 12:39 AM

其實佢呢隻都唔差,當年唔係見佢裝武器比較鬆,我都入左,如果千頭可以考慮一入。
leehow 發表於 6-1-2017 12:39 AM

X2.                                                
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7760527&ptid=253884]hkelmo o
B記7月公佈, 而家已經係手玩緊.....佢N年前已經話改模出(人地B記出隻新既仲快過佢), 張廣告仲招攬緊2016member(見到佢舖面d模不知所謂 咩咩斜斜 甩皮甩骨, 憑咩叫人入會??)....唔死都無用.....
我很快 發表於 10-1-2017 08:07 PM
B記7月公佈, 而家已經係手玩緊.....佢N年前已經話改模出(人地B記出隻新既仲快過佢), 張廣告仲招攬緊2016mem ...

不能認同太多~~ 連DISPLAY都咁馬虎!
凡高 發表於 15-1-2017 11:38 AM
不能認同太多~~ 連DISPLAY都咁馬虎!

你話B記媽夫,可能唔係最好,但起碼有先啦,好多合金都無架啦,算係咁啦!