Toysdaily 玩具日報

查看: 10761|回復: 12

[其他] Bandai 出埋百獸王後, 希望佢會出埋呢一隻經典....

就係 十五機合體, 唔知佢地有冇 license. :handshake:
Expecting for comparison with infinity toys when issue:58::75:
如果真係出就好完滿喇...一定好震撼呀
張家輝話:“當年有人同我講, Bandai十五機, 你而家冇, 但喺將來會有!”:34::34::34:
Nashlam 發表於 1-1-2017 09:50 PM
Expecting for comparison with infinity toys when issue

無限垃圾,比咩?比崩值一定係佢贏幾絛街
我是低價入無限 ver.2, 仲可以任換 (我都換了三架機), 以幾舊水的價錢, 造型上有 70 分以上, 分量亦十足, 只是玩感差, 現在我仍放在合金魂一齊, 唔計玩, 作為站屍, 滿意度我覺得有 80 分 (以性價比計)
要睇百獸王同大獸神美國賣唔賣得,賣得好十五機應該會出
tvg 發表於 2-1-2017 10:43 AM
要睇百獸王同大獸神美國賣唔賣得,賣得好十五機應該會出

大獸神都有D機, 百獸王真係.....
應該好快唔使食炒價
toylover 發表於 2-1-2017 08:21 AM
我是低價入無限 ver.2, 仲可以任換 (我都換了三架機), 以幾舊水的價錢, 造型上有 70 分以上, 分量亦十足,  ...

我同case,所以都冇投訴。不過平心而論,用原價入,真係唔值。唔係外形或活動能力問題,含金量亦高,但接合位做得唔準,唔到唔到咁,原價簡直係不能接受。

但幾百蚊,我冇投訴。
光速電神!!!!!!
eded0817 發表於 2-1-2017 03:09 PM
光速電神!!!!!!

超…期…待…
。。。勁…希…望…。。。
eded0817 發表於 2-1-2017 03:09 PM
光速電神!!!!!!

呢隻要整得好睇,難度應該唔細。 

合體後既大腿同小腿基本上都係3隻機械人既同一part組成, 但動畫入面, 大腿一part會畫幼啲. 當變成另一形態,原本既大腿變成小腿又要變返粗啲, 以前既玩具都係冇線條。 
仲有個身, 中間嗰截都係特別細, 但加厚加闊, 相對比例易啲

sniperxp 發表於 2-1-2017 01:05 PM
大獸神都有D機, 百獸王真係.....
應該好快唔使食炒價

師兄何出此言?你認爲百獸王在歐美不會大賣?