Toysdaily 玩具日報

查看: 7490|回復: 16

[玩具攝影] KINGSART 1:9 Diecast IRONMAN MKII

KINGSART 1:9 Diecast IRONMAN MKII

都係咁啦, 無咩太大特別........:x
the paint job is no good, not shinny enough.:45:
覺得條腰好似怪怪地......
KA「番出」lM,若非1:9收藏家,真係無乜亮點。(合金對我不是)
IronMan MK II just like small potato in the movie
今次隻Mark ii 出得算可以。隻銀色雖然唔係電鍍色但都幾sharp. 支持靚相!
若HT出電鍍銀,又要破財了。怎麼HT開了Mk3模仍唔去2?
2littlemoney 發表於 22-12-2016 03:33 PM
the paint job is no good, not shinny enough.

師兄講得啱,我都有同感;感覺上上色比較低沉,整體形格普普通通,又唔覺有合金成份;唯有等HT....{:1_220:}
ilove12inch 發表於 23-12-2016 07:32 AM
若HT出電鍍銀,又要破財了。怎麼HT開了Mk3模仍唔去2?

Mark3 佢腳同腰出到咁,同模出Mark2 搵鬼要
E 隻係唔係 12吋?點解 post here?

{:1_215:}
alcalc 發表於 23-12-2016 04:02 PM
E 隻係唔係 12吋?點解 post here?

咁師兄認為放係邊?
thks for sharing.................................
good for 1 to 9 scale , it is not bad

外形、上色都一般般……
  但宜家先出MkII……已經過時太耐了!