Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問全新的聖衣神話EX 新生五小強在那有得賣?

請問現在灣仔或旺角比較易搵得晒? 同埋目前大概咩價位? 謝謝!
In's point, Siu Man Shopping centre, Kai Wang shopping centre, etc
Nashlam 發表於 11-12-2016 09:02 PM
In's point, Siu Man Shopping centre, Kai Wang shopping centre, etc

謝大大, 請問知不知道全新的現在咩價位? 同埋邊個商場少黑店? 驚買到二手充新品, THX!!
haha19880311 發表於 12-12-2016 12:18 AM
謝大大, 請問知不知道全新的現在咩價位? 同埋邊個商場少黑店? 驚買到二手充新品, THX!!

去肥趣啦!起碼仲見到星矢,阿瞬都仲係正常價,而且仲有85拆!
how much about for EX 阿瞬?
brtbrt 發表於 24-1-2017 05:41 PM
how much about for EX 阿瞬?

4魚4蟹找兩雞,但已經冇85拆
chudick 發表於 24-1-2017 07:01 PM
4魚4蟹找兩雞,但已經冇85拆

thanks for sharing, the price is really good