Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[新品消息] takaratomy MP-37 artfire LG-42 God bomber

Search PC-16 ginrai 會見到啊
但又要買埋PC-15, 唔知15又咩價位呢?真係越攪越多,希望副廠或可刺激一下佢出返個加強版吧
交叉人 發表於 2-1-2017 10:47 AM
但又要買埋PC-15, 唔知15又咩價位呢?真係越攪越多,希望副廠或可刺激一下 ...

15是可以連動16吧?不過那頭就不知道了,要等16公布詳細才知道如何?
至於價位15不是應該早就有了?台灣這邊是開訂有段時間了..
要出也是等神彈出後吧?個人是覺得要改應該也是動神彈的機率比較大,本體除了再出個可動手之外基本都有了,就合體後可能部分需要補件美化(像背後的雙翼..
本來PC15係God Bomber黎,不過宜家冇交代地轉左LED頭,而PC16係單頭文

其實如果PC真係會出返God Bomber又出文哥,何不自己出一隻超神文?都改左人地三分二design,補件變主件:51:
請問香港邊度有得買或訂PC-15同16呀? THX
marcohau 發表於 10-1-2017 02:49 AM
請問香港邊度有得買或訂PC-15同16呀? THX

hb咪有得訂.... :p
交叉人 發表於 2-1-2017 10:47 AM
但又要買埋PC-15, 唔知15又咩價位呢?真係越攪越多,希望副廠或可刺激一下 ...

留番黎出MP~~~:he:

PC-16是否已經確定會出, 因為除左黑影圖, 好似未出過實物圖.:shy:
唔好意思, 邊間係"hb"? thx

[quote]marcohau
marcohau 發表於 11-1-2017 12:44 AM
唔好意思, 邊間係"hb"? thx

信和3字樓: hobbyxxxx
ok, thanks 師兄