Toysdaily 玩具日報

查看: 7498|回復: 13

[玩具報告] Star Wars Episode VII 6" Black Figure 2016 Wave 05

之前訂左 , 原箱就系6隻, 今次隻隻都想要, 無"豬頭骨"

:$

Some characters hadn't been seen in the film
之前太難買, 我又唔會成set入, 所以我已經無再玩了, 上次行過豆城見到新(rogue one) 白兵都無買. 不過見到某d都做得唔錯.
Nashlam 發表於 2-12-2016 01:59 PM
Some characters hadn't been seen in the film

近來的Black Series 都加入了其他非電影角色,
第一隻非原電影角色Ahsoka Tano。
淨係想要兩隻白兵同Rebels女角.
成set都好正!有無師兄知道邊度有得買?
天涯孤客 發表於 2-12-2016 10:35 PM
成set都好正!有無師兄知道邊度有得買?

昨日還見 現時點 � 阿虎 有得Bid,  1set 都系 3位數

當然出面還有好多地方有, 灣仔 太X街

唔講太多,廢事人地而為我賣廣告 :he:
HighLamb 發表於 2-12-2016 04:26 PM
近來的Black Series 都加入了其他非電影角色,
第一隻非原電影角色Ahsoka Tano。

呢隻正唔正?好玩嗎?

。。。。。。。。。
無明: 發表於 4-12-2016 11:14 AM
呢隻正唔正?好玩嗎?

。。。。。。。。。

Ahsoka 我無買,最近只入手了 EP4 Princess Leia 同 Old Ben。
孩記的6"比日系平,但面相上色差少少,最好重油。另一樣係肩膊活動角度,想擺出雙手申直持劍的姿勢比較困難。

其實幾隻都造得幾好,Obi-wan幾似、AT AT Driver、Snow Trooper都冇走樣,Sarbine都似。

Darth Reven就...  唔知呢,好似差d野咁。P.S.  我係有玩KOTOR 1同2的。

公主就比較唔似了~

其實性價比黎講,質素相當唔錯。不過我轉左會玩SHF了~  

買時都覺奇怪,但開盒就會知件披收喺後面; 今次包裝實在太好,完全唔覺後面有披風:DD Sith多數的特徵!
HighLamb 發表於 4-12-2016 12:04 PM
Ahsoka 我無買,最近只入手了 EP4 Princess Leia 同 Old Ben。
孩記的6"比日系平,但面相上色差少少,最 ...

咁,希望佢出埋Rebels 黑武士,同Ahsoka師徒一對。
我剩係入咗果兩位白兵
Set入就真係唔會,地方有限,睇到有散賣先入