Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 信長 實物一攝

昨晚系 7仔 見到實物 , 幾靚 問左未開訂, 聽講要過幾日先會開, 同會有套裝人+馬 版

隔著玻璃影所以影得差 :cool:

少塊玻璃亦不會加多幾分。除非盔甲多添金屬色啦!另外支炮太幼了。
今次穿好哂盔甲,good!
手臂甲點解用人做皮{:1_206:}∼aci d人做皮好快爆∼唉,綁繩唔係好d咩⋯⋯
買買買 發表於 2-12-2016 11:33 AM
今次穿好哂盔甲,good!
手臂甲點解用人做皮∼aci d人做皮好快爆∼唉,綁繩唔係好d咩⋯&#89 ...

今次的手臂甲皮帶會用真皮做, 因為用量不會很多, 而且面積不算大, 不易有色差問題. 希望不會出現不耐玩的情況。 因為想盡量還原諏訪原寬幸先生的原畫設計, 所以我們選用了皮帶, 而不是綁繩。謝謝。
個頭做得很差,完全路人一名,無布武天下的霸氣。
未買過你地既產品,但戰國題材吸引到我,各花入各眼,我覺得出得幾靚應該會買,支持你地再出多啲優質人偶
ACI...點解D甲今次咁膠架,,....頭又大了點....阿拉岡既質數去左邊=.=
acitoysltd 發表於 2-12-2016 05:36 PM
今次的手臂甲皮帶會用真皮做, 因為用量不會很多, 而且面積不算大, 不易有色差問題. 希望不會出現不耐玩的 ...

正!有改進,咁次沒藉口唔入手了∼{:1_208:}
真的好吸引.................