Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Hotman兄

溏心風暴--你地想唔想 Alfred 死呀?

原文章由 Delight986 於 30-5-2007 02:32 PM 發表

問題係劇本,Alfred一係在心知道佢同水XX有路之後死,
一係大結局幫唐家贏官司之後...
Alfred起碼都係主角之一,都睇咁多集...

個常在心角色又係麻X煩. 一日都黑都要摷人D秘密, 自己同得得地一齊又唔避忌. 打官司先好笑.....樣樣都係程亮諗. 唔使做啦, 使乜跟師傅.

一早將D錢分左比D仔女....個細媽有條春爭咩. 明知自己一死就算有遺囑, 個細媽都玩嘢. 又係麻X煩.
Quite 慘 ar! But they need to do it to make it more dramatic!!!
If he does not die, 得得地 cannot "cult:" 常在心!
原文章由 亞寶.尼爾 於 30-5-2007 02:50 PM 發表

個常在心角色又係麻X煩. 一日都黑都要摷人D秘密, 自己同得得地一齊又唔避忌. 打官司先好笑.....樣樣都係程亮諗. 唔使做啦, 使乜跟師傅.

一早將D錢分左比D仔女....個細媽有條春爭咩. 明知自己一死就算有遺囑 ...

x2
原文章由 Delight986 於 30-5-2007 02:32 PM 發表

問題係劇本,Alfred一係在心知道佢同水XX有路之後死,
一係大結局幫唐家贏官司之後...
Alfred起碼都係主角之一,都睇咁多集...

無錯
:*
no la!!!!
Alfred  看似受人歡迎d!
我都覺佢 同常在心match d ...
陳ho 好似太老...(其實佢真實年齡有幾大呢?)