Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] 日本 GUNDAM .INFO 投票: 希望下一個 MG「Ver.Ka」係...

Mark II 呢? 無奶油無的, 主角雞黎架喎.
超, 做D假民調

我覺得根本就係諗住出ZZ架喇

KA版ZZ OK既, 仲記得最舊HG(不是HGCU, 更舊果款)的說明書內的KA版ZZ, 堅型爆
ZZ我想佢出2.0多d...MK2 百式都有2.0, 仲爭佢未有...
薩波 發表於 11-10-2016 09:48 PM
G 同 AGE 都有 5, 6... 真係估佢唔到!!

FX我覺得型㗎!
WonderJimmy 發表於 11-10-2016 09:17 PM
先出FAZZ Sentinel 版,TV ZZ就當然魂限見啦

我反而覺得ZZ 同 FAZZ 都會出普通版
但FAZZ會CUT左變型系統,同埋某D裝甲一體化冇得拆(近似原設定)
之後先係ONLINE SHOP出全裝甲ZZ,可拆甲&完全可變:36:

報喪NORN都要係ONLINE SHOP出,而家B記有咩係做唔出:53:

我只想佢出BD-1,2,3.......
garykctse 發表於 12-10-2016 08:05 AM
ZZ Gundam        38.2%
Z Gundam        12.1%
God Gundam        12.0%

我想佢出 Double-O Raiser 多些!!

Why there is no any words??
I hope Bandai can also release Psycho Gundam 1/100「Ver.Ka」
票就點完, 但要由設計去到起模唔知幾時出到呢:56:
只要是出頭三甲,都已經非常滿意。
chunhyuen4 發表於 16-10-2016 10:34 PM
票就點完, 但要由設計去到起模唔知幾時出到呢

以現時笨大技術…都不會太耐
係出先好!!! 只要唔好魂限就得
ZZ正常都會出 TV版 跟住D砲呀甲呀咪魂限見 隻N E W都係咁