Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 合金魂之美

合金魂post 要like la......

一次過影哂??好勞心勞力呢……謝分享!!
支持魔魔正相

唉。SRX幾時出呀
支持............
期待合金魂有多D出品, 甚至已有出品的可重新設計出新版本...
好正啊!{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}

笑o左,不過點可以冇大武士?:DD
加埋叫跳樓四傑會唔會好 D  ?

<<Vince:我會話係 One Piece Franky 大將軍 同 宇宙戰艦 yamato>>

講驚嚇,當年出 King Joe 先得震撼,相比下,萬國戰隊都變得正路。
至於Yamato ,佢老哥仲要出兩次先夠抵死。

<<呂品器:唉。SRX幾時出呀>>

十五機先!!!!
念力 mode .....................:*:*:*

Garycharm 發表於 12-10-2016 11:07 AM
笑o左,不過點可以冇大武士?
加埋叫跳樓四傑會唔會好 D  ?

因為呢三件仍然跳緊樓, 而大武士已經升上神台
Good Photo!{:1_377:}
合金魂post支持下先,小弟都係合金魂fans
黎緊除萬能俠外,其他兩隻都好期待~~
無六神同天威既!不過宜家最有質素同埋肯出合金都係笨大,其他個D出左灰模,發售日都係影到無。但最唔明係咁出鐵甲萬能俠,真係有咁多人買咩,其他無貨又唔翻,金毛又好快重出,宇宙大帝又唔重出,唔知佢地條數點計,不過好似係睇日本銷情
唉呀, 唔睇圖我都唔記得買左GUN BUSTER但未開盒玩添... :(
跳樓三寶跌到乜價? :p
最愛超合金魂:$

不過宜家真係避免買會氧化既合金
幾時出SRX,GAIKING THE GREAT:help:
希望 超合金魂 出 -> 大鐵人17/18, 太保郎, 無敵飛天俠, 連環小金剛, 無敵巴拉達, 大鳥島基地, 太空西遊記飛機, 天地雙龍車, 伏魔三劍俠車 等等老餅野