Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 卡通系列 Anti-fire suit Batman

離不開 留不低 如火中的一個草原~~~

本身對呢隻batman無太大印象, 因為睇batman卡通時都好細個 (從上面歌詞應該大約知道我係咩年代的人~)

figure配件不算多, 只有一枝"槍", 同幾對拳頭, 不過我都幾喜歡呢款造型.
係咁二影幾張~

Classic batman!

哇, 正野呢隻! 師兄你估仲有冇貨呢?! 其他都巳經出埋?
yy23455699 發表於 13-10-2016 07:22 AM
哇, 正野呢隻! 師兄你估仲有冇貨呢?! 其他都巳經出埋?

應該有吧, 早幾日去都見有. 無記錯除了HQ之外, 成個wave都出了
jeffloh 發表於 13-10-2016 12:19 PM
應該有吧, 早幾日去都見有. 無記錯除了HQ之外, 成個wave都出了

師兄去邊道見到?我想入埋Bullock+Scarface同Talia... 我去CWB只見Bats + firefly...
yy23455699 發表於 13-10-2016 11:48 PM
師兄去邊道見到?我想入埋Bullock+Scarface同Talia... 我去CWB只見Bats + firefly...

我以為Bullock, Talia幾隻係下一wave? 因為我見圖是HQ, firefly同batman一齊. 你無錯, 就係出了firefly同batman, 其他的按plan應該11月先出. 不過我都係只入batman所以無留意其他 XD
夠哂簡潔
好吸引呢~